Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOGATY FACET JEST LEPSZY NIŻ BIEDAK!

Polecane posty

Gość gość

od zarania dziejów tak było. Gdy prehistoryczny facet wychodził z jaskini upolował dwa mamuty był lepszym i sprawniejszym łowcą zdolnym do przetrwania i zapewnienia pożywienia sobie i swojej rodzinie, niż prehistoryczny facet, który wychodził z nory w ziemi i upolował tylko dwie wiewiórki... Bogaci faceci nie wstydźmy się swoich majątków! Kobiety nie wstydźcie się tego, że status materialny (pieniądze) są dla was ważne! Tylko idiotka bierze sobie biedaka za męża!

Gość Kabaret zdrowego szczura
Biedaków najwięcej! Widać biednych wszędzie a bogaci w pracy!

Gość gość
To prawda. Wyszłam za mąz za biedaka, sama byłam majętna. Dalam mu wszystko, co najlepsze. Po kilku latach, kiedy obrósł w piórka, zniszczył mnie psychicznie.Odbyło się to na zasadzie 'kiedy dziad odżyje, to cie torbą zabije'. Nigdy więcej biedaka i niezaradnego faceta!

Gość gość
tylko idiotka uważa, że jak facet chce zrobić wrażenie za pomocą pieniędzy to jest frajerem pozerem lanserem i jest żałosny, dlatego idiotki biorą sobie za mężów biednych idiotów a później się wqrwiają na bogatych, że oni mają, a oni nie

Gość gość
A jak facet bierze sobie biedną żonę?

Gość gość
ile trzeba mieć wg was by uznać faceta za bogatego ?

Gość gość
Moja dewiza: gołodupce precz!

Gość gość
MĘŻCZYZNA jest w stanie sam stworzyć sobie poczucie bezpieczeństwa więc mu bogata laska do tego nie potrzebna, natomiast jeśli leci na jej kasę to z facetem ma nie wiele wspólnego. Prawda jest prosta chodzi o przekazanie swoich genów, dlatego facet wybiera najładniejszą i młodą laskę bo taka nie będzie miała problemów z urodzeniem dziecka i zajęciem się nim, kobieta wybiera zaradnego odważnego i obrotnego (bogatego) faceta bo taki będzie w stanie zapewnić przetrwanie jej i tym dzieciom. Oczywiście są jakieś odpada psychologiczne które uwierzyły biedocie, że bogaci to źli i nie będą chciały bogatego tylko dlatego, żeby być akceptowaną przez biednych... ich sprawa ;)

Gość gość
Biora bogatego za meza,a pote ssie z nim rozwodza,zabieraja dzieci i skubia frajera ze wszystkiego do cna.frajer jest golodupcem,bez dachu nad glowa i z komornikiem na karku.

Gość gość
20:06 ale bogaty poroocha a ty nie:) bogaty przekaże swoje geny a ty nie :) bogatego na to stać ciebie nie :)

Gość gość
Jak cie oskubi z kasy,to juz potem roocha sie ze mna biedota,a ty bulisz za moje ******ie.

Gość gość
Wiecie, że ten wątek założył ten sam troll co wątek Kobiety lecą na tępaków:D dalej próbuje nieudolnie indoktrynować, co za c/i/o/t/a

Gość gość
20:12 a wiesz, że nie ten sam :)?

Gość gość
idiotka to ta ktora bierze faceta dla kasy!