Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primavera234

Restrykcyjna dieta do końca wakacji!

Polecane posty

Gość primavera234

Mam do zgubienia 9 kg, ktoś chce się przyłączyć? :)

Gość gość
Ja mam do sxhudniecis 6 do polowy sierpnie to tez moge?

Gość primavera234
Pewnie :) Ja też bym wolała "zdążyć" mniej więcej do połowy sierpnia bo chcę jeszcze zaszaleć na wakacyjnych wyprzedażach i nie martwić się że potem rozmiar nie będzie pasować :P A planujesz coś ćwiczyć? I ile mniej więcej planujesz kcal? Tak czy siak bardzo mi miło że mam towarzystwo :)

Gość gośćczarniutka
hej :):) ja też bym chciała się dołączyć też marze o 9kg w dół ... mam 156 i ważę 59/60kg... jutro dokładnie się zważę ... mam dosyć patrzenia na te szczuplutkie dziewczyny ;/ ja będę na diecie mż ... głównie warzywa + owoce ... ewentualnie dzień kefirowy ...

Gość primavera234
O proszę fajnie że jest więcej chętnych, zawsze razem raźniej ;) Ja też mam w planach jeść mniej (i oczywiście niskokalorycznie ;) ) no i basen 5 razy w tygodniu i codziennie bieganie chociaż nie wiem czy się zmuszę do tego biegania :P

Gość kaska212
witam :) mogę sie dołączyc? mam jakies 5-7 kg za duzo chcialam zaczac diete niełaczenia, ale nie dam rady w te upaly robic odstepy z piciem, wiec takie mz oby mi wyszlo. powodzenia dziewczyny :)

Gość gość z 6 kg
Hey to ja, gosc z wczoraj. Ja bede niewiele cwiczyc poniewaz wiem ze na diecie cwiczenia sa zgubne - jak mal jemy (ja ograniczam i porcje i weglowodany) to mamy malo energii wiec cwiczenia sa niezbyt doradzane. Zaczne cwiczyc dopiero jak skoncze diete zeby po pierwsze wypracowac troche miesnie a po drugie nie przytyc na nowo. A podczas diety to tylko dorzucilam troche wiecej ruchu - wchodzenie po schodach, troche marszu, jazda na rowerze w weekendy etc. A czy wy macie jakas diete opracowana? Czy tez MZ!

Gość kaska212
hej, ja nie mam diety , ogolnie mz i tyle jesc o polowe mniejsze porcje , potem po upalach moze bede na niełaczeniu

Gość kaska212
dzis zjadlam wiecej , bo mialam byc na nielaczeniu, ale od jutra juz bedzie mniej

Gość gość
przeciez i tak wiekszosc z was ma nadwage lepiej isc na silownie a nie do kuchni 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość kaska212
170 wzost 65 waga za tydzien ponownie sie zwaze

Gość gość
Super że jest nas coraz więcej! Co do ćwiczeń to ja muszę trenować bo odchudzam się ze względu na sport do którego planuję wrócić po wakacjach :) Jak na razie mi jakoś idzie ale lepiej nie chwalić dnia przed zachodem słońca ;)

Gość primavera234
Gość wyżej to ja :P

Gość gość
moze i ja sie dopisze. a bedziecie pisac menu?

Gość gość
ja moge pisac ale od jutra :)

Gość primavera234
Ja mam zamiar pisać co jadłam, wtedy łatwiej się połapać szczególnie nie mając "planu" i nie przesadzić z przekąskami :) Napiszę wieczorem jak mi dzisiaj poszło

Gość kaska212
ja tezz napisze ale nie dzis, bo dzis przez zmiane diety zjadlam duzo za duzo:)

Gość Nikki12
Hej dziewczyny, dolaczam do was:) waga 70,3. Dzis dzien kefirowy, zwaze sie za tydzien

Gość kaska212
super :) jest nas coraz wiecej ;)

Gość kajka7723
super! JA TEŻ , JA TEŻ! CEL:-10 KG. TERAZ 163CM/64,5 KG ;/ piszemy tutaj, czy jakieś inne forum, z zamknięta grupą?

Gość primavera234
Super, w takim razie witamy na pokładzie :P A co do forum to lepiej zostać tutaj, tutaj nie trzeba zakładać konta i wszyscy swobodnie znajdą wątek :)

Gość gość
Ale zdajecie sobie sprawę, czym się kończą takie szybkie restrykcyjne odchudzania? Zostaniecie tu na zawsze;). Takie głupie głodowe diety, kończą się jojo, więc następna dieta i następna i za 10 lat 30 kg więcej. Większość dziewczyn tutaj zaczynała od zrzucenia kilku kilogramów.

Gość Femla
Ja już nie ufam restrykcyjnym dietom. dałam się na to nabrać dwa razy. Owszem schudłam sporo kilogramów, ale chwile po zakonczeniu diety przytyłam z nadwyżką :/ .Natury nie oszukasz, ciało potrzebuje czasu żeby się zmienic. Jak dla mnie nie ma nic lepszego od częstszego ruszania się, picia koktajli Mojito Slim i czekania na efekty :). jak na razie pozbyłam się 3 kg raz na zawsze.

Widzę, że dobrze trafiłam, coś Wam doradze Przeglądajac sieć, przypadkiem natknęłam sie na pewien suplement. Nigdy nie ufałam takim rzeczom, no ale skusiło mnie to, ze jest z naturalnych składników, bez chemii i jestem mega szczęśliwa, że natrafiłam na African Mango. Ogólnie etap odchudzania mam juz za sobą, zajęło mi to ok 1,5 miesiąca. Zgubiłam przez ten czas 11 kg z czego jestem zadowolona. I zbytnio nie katowałam sie dietami. Wiadomo, ograniczyłam smażenie w głębokim tłuszczu a słodycze to też raz na jakiś czas. Najgorsze wyzwanie to były imprezy, grille itp., bo wiadomo jak to jest, nie wypada odmawiać Jadłam sporo a waga ani drgnęła. Jestem pewna że jak to przetrwałam to przetrwam wszystko. Jeszcze raz serdecznie polecam ! tutaj link do tego cuda; http://nplink.net/cAFbO7nx

Gość primavera234
No to myślę że mogę już napisać jak mi poszło bo po 21 czeka mnie już najwyżej herbatka :P A wiec: rano jogurt i maliny (ze słoika, słodkie niestety :( ), potem miseczka makaronu i kilka plasterków sera, kawa z mlekiem i teraz 4 cukierki. Nie żebym była z siebie dumna bo wiem że to beznadziejny jadłospis ale mam nadzieję że to mi się nie odbije na zdrowiu i wadze :P Jutro mam spoojniejszy dzień więc będzie czas na zjedzenie czgoś zdrowszego :)

Gość primavera234
No to ja się melduję bo coś tu cicho ;) Śniadanie: jedna brzoskwinia, niecały pomidor, 3 łyżki serka wiejskiego no i skusiłam się jeszcze na kawę z mlekiem i cukrem. Czyli bez tej kawy można by powiedzieć że jest dobrze :) W planach mam jeszcze jakiś lekki obiad i potem na podwieczorek jakiś owoc ale zobaczę jak mi to wyjdzie :)

Gość gośćAK
Witam, ja też się przyłącze ok ? Wzrost 160, waga w sobotę 60,5...do zrzucenia około 10 kg. Dietkuje od niedzieli, wczoraj rano ćwiczenia, wieczorkiem 1,5 h marszu. Dieta MZ

Gość gość
Pewnie, im nas więcej tym lepiej także bardzo mi miło że chcesz się przyłączyć :D Ja chyba się zmuszę do biegania bo przepadł mi trening na basenie, akurat mam las i ścieżkę w okolicy więc może nie będzie tak źle, no i wieczorem ćwiczenia rozciągające itp więc na tym też trochę spalę ;)

Gość primavera234
Ehh gość wyżej to ja, znowu zapomniałam o nazwie :P

Gość Nikki12
Czesc wam:) dzis tak jak wczoraj dzien kefirowy:) na szczescie nie chce sie jesc przez te upaly:)