Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primavera234

Restrykcyjna dieta do końca wakacji!

Polecane posty

Gość kaska212
siema:) witam nowe kolezanki :) milo mi :) jako ze bylam od rana na miescie w biegu zjadlam obwarzanka na sniadanie z makiem , upał nie do zniesienia ,pozdrawiam was, pozniej tu wpadne na chwilke

Gość primavera234
Z tym upałem to prawda, jak nie lubie lata to to akurat doceniam ;) aaaa tak poza tematem to mi się przypomniał sposób na "głoda" kiedy mamy ochotę na gorącą czekoladę albo inne słodycze (tylko to jest bardziej zimowy/jesienny przepis): trzeba podgrzać mleko z cynamonem, goździkami, kawą rozpuszczalną i przyprawą do pierników i jak ktoś "musi" to można dodać odrobinkę miódu - szału nie robi ale zapycha lepiej niż woda ;)

Gość Nikki12
Robilam taka kawe ale w zimie, wtedy pasuje super :D

Gość gośćAK
fajny przepis, trzeba wypróbować :-) a jak chcesz zacząć biegać to radzę stopniowo np. pierwszy tydzień po pół godzinki...5 minut szybkiego marszu i 1 minuta biegu, drugi tydzień 40 minut tak samo i coraz więcej :) Ja od rana ćwiczenia, ale tylko 15 minut bo i tak wszystko mnie boli po wczorajszym...hehe nie chciało mi się ruszać dupki przez jakiś czas to teraz cierpię, ale dam rade, więcej magnezu i cały czas do przodu hehe

Gość gość
U mnie jest tak samo tzn.kiedyś bardzo dużo biegałam, ćwiczyłam itp. ale trafiła mi się kontuzja w zeszłe wakacje no i przez ten rok tylko pływałam przez 4 miesiące a wcześniej to w ogóle był "bezruch" więc teraz cierpię przy ćwiczeniach :P Chyba zrobię tak jak mówisz bo jak polecę z grubej rury to moje kolana mogą zastrajkować :D A po wakacjach się zobaczy co z tego biegania wyniknie ;)

Gość primavera234
Jeju znowu mi podpis uciekł :D

Gość gość
mój kolega dużo biega i też poradził mi wprowadzać bieg stopniowo...ale ja w tej chwili stawiam na szybki marsz wieczorkiem, a rano ćwiczonka na brzuch :-)

Gość gośćAK
to ja :-)

Gość gość
to co piszemy co jemy???? tzn nasze menu

Gość gośćAK
ok. piszemy :-) rano- kawka z mlekiem i odrobiną miodu...niestety musi być śniadanie- sałatka owocowa obiad- zupa jarzynowa kolacja- kalafior z otrębami

Gość gość
super menu:) ja musze mnej jesc wegli, musze zrobic zakupy zaczynam jutro dete :) :)

Gość gośćAK
Ja niestety jak nie ogranicze wegli to nie schudne, wiem już z doświadczenia ;-) pije wodę i zieloną herbatę, a między posiłkami różnie, dzisiaj zjadłam dwa ogórki, a po południu może jakiś soczek. ..jarzynowa gotuję na piersi z kurczaka a do sałatki owocowej dodaje jogurt naturalny. Wczoraj na obiad objadlam się bobu, wiem, ze ma sporo kcal, ale wyczytałam, że ma bardzo dużo białka a malutko tłuszczy :-)

Gość primavera234
To i ja zrobię podsumowanie dzisiejszego dnia: -2 nektarynki - kilka łyżek dżemu :D -kawa z cukrem i mlekiem - 3/4 pomidora z solą -5 łyżek serka wiejskiego -3 kostki czekolady Pewnie coś tam jeszcze żułam w tak zwanym międzyczasie ale to na pewno było max 20 kcal więc nie jest źle :P

Gość Nikki12
Ja dzis: kefir, kefir, kefir ;)

Gość gość6kg
Witam, ja czytam fajna inspirujaca ksiazke. -twoje prawdziwe "ja" jest szczuple - to historia dziewczyny ktora zgubila ponad 25 kg w przeciagu chyba roku i daje rady jak sie zmotywowac i nie przestac diety co drugi dzien. I miedzy innymi ona mowi ze zeby zgubic tluszcz trzeba 80% diety i tylko 20% cwiczen. Tzn cwiczenia nie sprawiaja ze cialo gubi tluszcz - jak cwiczysz ale jesz to wyrabiasz miesnie ale tluszcz i tak zostaje i przykrywa miesnie ... Cos takiego

Gość gość
ja tez zaczynam , wtam . deta mz

Gość gośćAK
hejka moje dzisiejsze menu : ś- koktajl bananowy o-bób ;-) k-zupa jarzynowa...wczorajsza :-) Jak tam u Was?

Gość gośćAK
A...i włożyłam ogórki małosolne to będą na przekąskę ;-)

Gość primavera234
Mi o dziwo dobrze idzie ;) Poćwiczyłam co miałam poćwiczyć, dieta jakoś leci nawet nie jestem głodna co się rzadko zdarza :D Wieczorem chyba się zważę bo już nie mogę wytrzymać tej niewiedzy, mam nadzieje że jest mniej niż 54 kg :)

Gość gość
primavera234 to ty chudzinka jestes!:) to chcesz do wagi 45 kg zejsc? ;)

Gość Nikki12
U mnie dzis w miare dobrze: ser bialy z rodzynkami (2 porcje) i serek z jagodami ;) a wy jak sie trzymacie?:)

Też dobrze, nawet bardzo :) Cały dzień biegałam po mieście i nie było czasu na myślenie o jedzeniu :P Przeżyłam z jabłkiem i precelkiem :D

Gość gośćAK
Swoje menu już dziś i pisałam, w domku zrobiłam 10 minut ćwiczeń na talię a wieczorkiem jeździłam z koleżanką na rowerze i zatrzymalysmy się przy takiej małej siłowni na powietrzu...:-) do jutra pa

Gość gość6kg
Witam! Ja schudlam 1,4 kg od 1 lipca - idzie powoli ale idzie! Schudlam 1/4 tego co sobie zaplanowalam :) Trzymam sie dalej, jusli uda mi sie to powtorzyc w nastepnym tygodniu to w polowie lipca bede na polmetku! Ani razy przez ten tydzien noe bylo zednego folgowania, jak mislam cos dodatkowego zjesc to raczej wybieralam cos zdrowego... Wiec wszystko ok :)

Gość gość
czesc a\ jece chleb>

Gość gośćAK
Hej Ja akurat nie jem chleba, ale pózniej będę go stopniowo wprowadzała, oczywiście tylko jakiś razowy, z ziarnami lub własnej roboty ;-) Dzisiaj zaczynam remont w domu, więc wypiłam tylko kawę z mlekiem, zjadłam banana i brzoskwinie.

Gość gość
a ja se objadlam dzs bulkam z dynia :(