Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primavera234

Restrykcyjna dieta do końca wakacji!

Polecane posty

Gość gość
Bez katorgi to polecam www.limvena.pl dobry program odchudzania można się wysuszyć :) sprawdziłam na sobie:)

Gość Nikki12
Dzis: 2 porcje sera bialego i polowa loda w kubku + duzo cwiczen:)

Gość gość6kg
1,7 kg mniej na wadze od 1 lipca :) Im mniej chleba tym lepiej - jak sie chce to mozna kromke, ale niestety jedzenie duzej ilosci weglowodanow zwalnia proces chudniecia. Badania wykazaly ze osoby jedzace taka sama ilosc kalorii lecz mniejaze ilosci wegli chudly srednio 40% wiecej niz te ktorych dieta byla oparta przede wszystkim na weglach. Ah no i trzeba uwazac bo dzis wegle mamy wszedzie, nawet w szynce! Wiec nawet jedzac skladniki ktore nie sa weglami jakies wegle jemy...

Gość gośćAK
Hejka dietka ok, wczoraj wieczorkiem marsz 1,5 h zaliczony ;-) dzisiaj waga 58,8 kg :-) rano wypiłam koktajl z banana + mleko 1,5 proc. + łyżka mielonych migdałów. obiad- kasza z warzywami kolacja- twarożek ze szczypiorkiem

Mi wczoraj poszło fatalnie, więc dzisiaj zjadłam śniadanie i do wieczora już tylko ćwiczenia. Ale nie załamuje się bo nadal jestem 1 kg na minusie więc jeszcze 8 zostało :P Ciesze się że Wam dobrze idzie, to motywujące! :) też się muszę zabrać do pracy oby już bez wpadek :P

Gość Nikki12
Dzis: koktajl bananowy, troche domowego ciasta i serek. Oby tylko trzymac sie na weekendzie;)

Gość 444mela
Hej dziewczyny,może dołączę i ja,mam ze 4 kg za dużo.Ćwiczyć za bardzo mi sie nie chce,ale mam sporo ruchu na dworzetypu koszenie trawnika itp.,ale stanowczo muszę ograniczyć żarcie.Moim wrogiem jest białe pieczywo,pączki,pizza,ciastka...wszystko na mące i cukrze oparte.Od dziś przerzucam się na produkty białkowe i warzywa.

Gość gość6 kg
Gosc AK - to my prawie tyle samo wazymy ! Ja dzis 59 :) a ile chcesz schudnac? Ja tak jeszcze conajmniej 4 a jak se da to 6 :)

Dziewczyny i jak wam idzie? Ja na razie mam dalej 54 na wadze czyli jeszcze 7 zostało :P 444mela dołączaj pewnie że tak! W kupie siła :D Co do mącznych rzeczy to kanapki, ziemniaki i makarony są moją zmorą ale jak się wytrzyma bez nich 3-4 dni to potem już się odechciewa ;)

Gość gośćAK
Hejka Witaj 444mela...razem damy radę ;-) Gość6kg ja to bym chciała schudnąć tak około 8 kg, najlepiej czuję się jak ważę 50kg Primavera no właśnie ja teraz ograniczyłam węglowodany i powiem Ci, ze nawet czuję się lepiej, taka jakaś lżejsza ;-) Dzisiaj rano sałatka z tuńczykiem obiad- gotowane mięsko z kurczaka + buraczki kolacja- kefir moje przekąski to albo jabłko, albo ogórek małosolny :-)

Gość gość
Hej dziewczynki. Czy mozna sie przylaczyc? Zaczynam od jutra. Tyle ze ja mam 13kg do zrzutu i nie koniecznie do konca wakacji. Waze 65.5kg przy 164cm. Chcialabym 52kg. Daje sobie max 13tyg na zrzucenie tych kilosow. Ale jesli sie uda szybciej to bedzie super. Zaczynam od jutra. Zamierzam tez cwiczyc z chodakowska i na orbim. Pierwsze 5 kg chce zrzucic z orbitrekiem i skakanka. Potem dorzucam chodakowska. Od czwartku cierpie na rwe kulszowa wiec musze ostroznie z cwiczeniami przez kolejne pare dni. Ale nie dam sie nie tym razem . Piszcie co jecie. Ja jutro mam taki plan: Sniad: serek wiejski, szczypior, ogorek surowy i 1 kromka zytniego chleba. Ok 12 zawsze owoce np jablko lub grejfrut O 15.30 kefir Potem ok 16.30 45min na orbim i skakanka i brzuszki Ok 18.30 piers z kurczaka pieczona i gotowane brokuly i kalafior w sosie jogurtowo czosnkowym. Co myslicie o moim jadlospisie?Na Sniadanie bede jadla co drugi dzien owsianke z 4 lyzek platkow owsianych po lyczece siemie slonecznik i rodzynki zalane wrzaca woda. Mam nadzieje ze przez pierwszy miesiac chociaz te 5kg zrzuce. Dam z siebie wszystko. Piszcie dziwczyny. Jurto z rana pomiary i ostateczna waga. Mam dosyc juz tego cielska.

Gość gośćAK
Gościu witamy w naszych skromnych progach hehe :-) jeżeli mogę Ci coś doradzić to ja pierś z kurczaka i brokułki dałabym na obiad a kefir na kolację...a tak to wszystko ok, moim zdaniem dobre masz menu. Ja dzisiaj ok, oprócz braku ćwiczeń, ale postaram się nadrobić. Do jutra

Gość Nikki12
Hej, witam nowe dziewczyny:) dzis : kawalek ciasta domowego, 2 x kefir, kilka orzechow wloskich. Niedziela jest zawsze najtrudniejszym dla mnie dniem jesli chodzi o podjadanie, oby jutro jakos w miare to poszlo;)

Gość gośćAK
Witam Waga rano 58 kg :-) śniadanie- sałatka z pomidora, ogórka małosolnego,troszkę kapusty pekińskiej i kulki mozzarelli. Teraz kawka z mlekiem i miodem...ćwiczenia też zaliczone, więc jestem happy. A co tam u Was???

Gość gość
Sluchajcie a co myslicie o diecie south beach ? Warto ja zastosowac czy lepiej nie? Poradzcie mi bo ostatnio ciagle jem duzo slodkiego i wegli a wiem ze ta dieta w tym pomaga.

Gość Nikki12
Dzis nieco gorzej bo wiecej podjadania: owsianka, kilka ciasteczek, salatka z kurczakiem, lody. Trzeba wrocic na dobre tory, za kilka dni wazenie;) A co u was?

ale ja wam współczuje, ciągle tylko myśleć o żarciu hahaha jaka bieda

Szczerze? 9 kg na 6 tygodni to wcale nie musi być aż tak restrykcyjna dieta, to jest jeszcze to, co pozwala chudnąć w miarę bezpiecznie. Tylko nie narzucaj sobie żadnych diet typu 1000 kcal, bo to nie jest dieta, tylko głodówka, a stracone kg szybko wrócą.

Gość meganann
Hej! Tez chciałabym się dołączyć! Mam 168cm wzrostu, 19 lat i waże niestety 73 kg... Nie widać po mnie ze waże aż tak dużo wiec większość to chyba mięśnie bo dawniej uprawiałam dużo sportów. Ale dziś załamałam się gdy czyściłam szafę i większość kiedyś moich ukochanych ubrań już na mnie nie pasowała... Mam dość ciągłego użalania się nad sobą i komentarzy mojej rodziny na temat jak ja to nie przytyłam w ostatnich latach. We wrześniu zaczynam studia i chciałabym do września ważyć przynajmniej 65 kg ( to na początek ). Czyli mam do zrzucenia jakieś 8kg. Czy da się zrobic? Planuje wykreślić pieczywo białe i słodycze z diety.

Gość 444mela
cześć,nareszcie trafiłam na odpowiedni wątek dla mnie,gdzie dziewczyny chcą się pozbyć kilku kg,a nie 40,nigdy nie byłam ,,gruba,,ale tu i tam trochę tłuszczu się odłożyło

Gość 444mela
ja niedawno usłyszałam ,,komplement,,że mi nogi zgrubiały,właśnie to mnie teraz najbardziej motywuje

Gość gośćAK
Hej Witamy nową koleżankę ;-) Ja wczoraj troszkę zgrzeszyłam bo była zapiekanka i lód, ale jak miałam do wyboru kebaba, hamburgera, frytki albo zapiekanke, więc wybrałam najmniejsze zło...przynajmniej tak sobie myślę hehe. No ale wieczorkiem wypiłam tylko kefir. Rano ćwiczenia z yt zaliczone, śniadanie- kanapki z otrąb owsianych z wędzoną piersią z kurczaka, sałatą i ogórkiem małosolnym :-) Meganann pewnie, że schudniesz, te 8 kg to nie jest dużo, ale wiadomo troszkę poświęcenia musi być. Najlepiej będzie jak wyeliminujesz na początek te rzeczy które Twoim zdaniem najbardziej Ci szkodzą ;-) dodasz troszkę ruchu i voila

Gość gośćAK
444mela ja wczoraj też usłyszałam taki komplement, tylko ogólnie...,,ale ty przytyłaś,, Zostało mi około 7 kg do zrzucenia więc muszę wytrwać

hej dziewczyny! Jak idzie? U mnie na wadze dalej prawie 54 chociaż się "pilnowałam" :/ dzisiaj zjadłam owsiankę, zamierzam poćwiczyć i potem pić zieloną herbatę. gośćAK jakie ćwiczenia z yt robisz? Bo ja ciągle szukam czegoś fajnego ale jak na razie bez skutku :( No i oczywiście witam wszystkie nowe dziewczyny! :D

Groszka8 no właśnie u mnie musi bo mam dość słaby metabolizm i na 1000kcal to raczej bym tyła albo w najlepszym wypadku stała w miejscu ;) Jak tylko skończę dietę to postaram się coś z tym zrobić ale cudów nie będzie bo mam tak od dzieciństwa :(

Gość gośćAK
Primavera ja akurat bardzo lubię ćwiczenia z Tiffany Rothe's 10 minute booty shaking workout. Zawsze jak przytyję to najwięcej odkłada mi się na brzuchu i boczkach a to są właśnie fajne ćwiczenia

Gość gość
Ja od paru lat mieszkam w Anglii, gdy wyjechalam bylam mala dziewczynka wiec jak dwa lata temu po 5 lat przylecialam do Polski moja sasiadka na powitania mi powiedziala " Ej ty zrobilas sie jakas gruba"... Do konca wakacji jak tylko mnie widziala to sadzila nie mile komentarze w moja strone ;/ A niedlugo znowu lece do Polski ale ze nic od tamtego czasu sie nie zmnienilo to wole sie jej na oczy nie pokazywac hahah

Gość meganann
Ja zrobiłam skalpel Chodakowskiej i byłam na spacerze :) Jeśli chodzi o jedzenie to niestety na śniadanie miałam dwie kromki chleba białego z powidłem. Od jutra chleba nie tkne az do końca wakacji! Na drugie śniadanie miałam cala miskę borówek i koktajl malinowy :) Obiadu jeszcze nie jadłam wiec na obiado/kolacje zjem łososia z sałata :) A jak u was?

Gość Jemercedes
U mnie już 15kg w trochę ponad 6 tygodni, więc da się, nie poddawajcie się dziewczyny! :) Jakby któraś chciała to krótki wpis o mojej walce z tłuszczykiem https://jemercedes.wordpress.com