Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WERTEZZ

Moja dziewczyna woli bardziej napakowanych.... Czy to moja wina

Polecane posty

Gość WERTEZZ

Witajcie mam 18 lat, moja dziewczyna 17. Dziś poszliśmy nad jezioro, iPowiem na początku że ja ćwiczę na siłowni od 8 miesięcy, staram się jak mogę 37 w bicepsie nie jestem jakoś bardzo nabity ale coś tam widać. I dziś nad tym jeziorem poszedłem po frytki dla nas i picie,a gdy schodziłem moja dziewczyna rozmawiała z chłopakiem ok 23lata bardzo przypakowanym i z tatuażem jak z więzienia, gdy mnie zobaczyła od razu odeszła od niego. Gdy ją zapytałem o co chodziło to mówiła że po prostu chciała pogadać. Zobaczyłem przypadkiem że ma w telefonie 39 kontaktów a jeszcze rano miała 38(sam jej podawałem numer do siostry fryzjerki). Na 100% wzieła numer od niego... Czy to moja wina ? Przecież nie moge być "największy" na plaży.

Gość gość
no to pewnie już ją pakuje przecież nie będzie czekał ! :)

Gość gość
dzięki gość ;/

przeciez jeszcze to dziecko wiec jak mozna tworzyc cos na powaznie z taka osoba... mlody korzystaj a przynajmniej za pare lat zrozumiesz slowa starszych

Gość WERTEZZ
Ale ja już z nią jestem 2 lata.. ona mi mowila że lubi jak chłopak umie się bić czesto zadawala pytania co bym zrobil jakby jak ktos popchnął na ulicy czy coś.. widocznie potrzebuję kogoś bardziej napakowanego

Gość gość
po sterydach nie staje