Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćvivalavida

Po jakim czasie facet zaczyna żałować tego jak potraktował kobietę?

Polecane posty

Gość gośćvivalavida

WIem, to nieco głupie pytanie i kwestia bardzo indywidualna. Może przecież nawet wcale nie żałować. Mój facet (były) to kretyn. Był dla mnie chamski, stosował przemoc - szarpanie, popychanie, obelgi itp. Pokłóciliśmy się o głupotę gdzie on zawinił. Był i podejrzewam że nadal jest święcie przekonany że sobie zasłużyłam a to nieprawda. Podczas kłótni na ulicy nie zważał czy ktoś patrzy, darł się i popchnął mnie na trawnik. Upadłam. Płakałam jak najęta z bezradności to on jest dość silny a ja bardzo kr***** Nie dałam rady się obronić... Na koniec powiedziałam mu, że nigdy już nie będziemy razem, a po tych słowach jego duma została tak urażona, że nazwał mnie szmatą i napluł mi w twarz. Ten ostatni czyn mnie zdruzgotał, nie mogę sobie z tym poradzić. To jasne, że mu nie wybaczę, już nigdy. Ponadto mówił wiele innych okropnych rzeczy, obleśnych. Żeby tylko mnie obrazić. Bardzo chcę żeby żałował tego co zrobił. Dla mojej satysfakcji chociaż. Aby ten bydlak wiedział, że jest gnojem i zwierzęciem :( a nie żył w przekonaniu że to ja jestem ku**ą, bo tak sobie wymyślił. P.S. Oberwało mi się, bo nie odzywałam się do niego przez 4 dni po kłótni (sam mówił że nie chce kontaktu). A potem zrobił mi to co wyżej...

Gość gość
to skoro wiesz,że głupie, wyciągnij nauczkę i ciesz sięże nie zawraca ci więcej głowy. ciesz,że sie uwolniłaś. Nie szanuję facetów , którzy biją i ubliżają kobietom. A kobiety, które na to pozwalają, też nie wzbudzaja mojego szacunku.