Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grecja won z Europy !!!

Polecane posty

Gość gość

Nie chcecie reform to spieerdalajcie ! Juz dosyc w Was Europa wpompowala kasy, radzcie sobie teraz sami. Mam wielka nadzieje ze sie Merkel i Holland nie zeszmaca i odesla Tsíprasa do diabla :O

Gość cycki gabryski
+ Ś.P Grecja zm. 05-07-2015

Gość gość
ta tylko że UE nie dała kasy Grekom tylko Niemieckim Banką Grecy mają racje wypinając się na UE

Jeśli już to z unii.. chyba geograficznie to nadal Europa... no chyba że jak małżeństwa homosiów... zmieni się definicję Europy.

Gość gość
Mam nadzieje ze to przeczytaja :D

Gość gość
z Unii / Europy... wiadomo o co chodzi :P Ty "Niemieckim Banką" sie nie osmieszaj :O Grecy od 5 lat zyja na koszt podatnikow innych krajow Europejskich. Najwyzszy czas zeby Unie sie na nich wypiela.... Chca zyc ponad stan, prosze bardzo ale nie za nasze pieniadze !

Gość gość
autor to pewnie leming bo tylko lemingi czują że muszą służyć niemocą

Gość gość
W Polsce gdy trzeba bylo to zaciskalismy pasa.....Oni chca zyc w luksusach i robic dalsze dlugi....

gość dziś ta tylko że UE nie dała kasy Grekom tylko Niemieckim Banką Grecy mają racje wypinając się na UE } o będzie się tanio u nich kupowało ... cokolwiek... i o to pewno chodziło.. o Ot i następny idiota, który nie widzi że to Niemcy, Francja i GB trzęsą UE... Posłuchaj lub poczytaj co jest na taśmach... Miej w de Grecje.. u nas większe "lody" kręcą politycy. Greków jest 3 razy mniej niż polaków (z grubsza) to i trzy razy później bankrutować będziemy.

Gość gość
Jak slowo daje, jak Grekom dalej beda pomagac to tez pojde do banku, wezme maksymalny kredy taki dostane. A jak przyjdzie do splacania to powiem ze nie mam z czego bo nie mam ochoty zacisnac pasa i zmienic swojego stylu zycia... ciekawe czy tez mi dlug umorza :O ...?