Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks bez pożądania

Polecane posty

Gość gość
Może masz racje,może jestem niedojrzała ale nic na to nie poradzę, że nie potrafię uprawiać seksu bez pożądania. Nie potrafię też tego pożądania w sobie wywołać choć starałam się jak mogłam. Ono jest albo go nie ma i jest to niezależne ode mnie.

Gość gość
''seks jest cholernie istotny nie tylko z powodu przyjemności, ale również jest to dla nas forma okazywania sobie uczuć i bliskości, cholernie silnych uczuć'' - no ale dla normalnej kobiety jest tak samo!

Gość gość
ja Cię rozumiem bo sama przerobiłam związek bez chemii, facet miły, serdeczny, niegłupi ale nie było iskry pod początku, starałam się "wmówić" sobie pożadanie 2 lata i lipa, był załamany jak się rozstaliśmy ale nie mogło być tak, że on ze mną tkwi bez perspektyw, a ja marnuje jego czas, cieszę się że ma teraz dziewczynę, mam nadzieję, że im się układa erotycznie, ktoś zapyta po co z nim byłam? bo non stop faceci krzyczą, że powinnyśmy docenić ich charakter, a nie patrzeć na chemię, no i ja ten charakter szanowałam ale gościa kochałam niestety platonicznie, nie polecam

Gość gość
Iskra to była tylko chemii mniej, zresztą znalismy się dosc długo ,najpierw jako przyjaciele jakieś dwa lata i jak zaiskrzo to po paru miesiącach był seks. Ech szkoda ,ze parę szczegółów było dla mnie nie do przeskoczenia.

Gość gość
jakich?

Gość gość
Bradzo mi przykro ale szczegółów nie podam.

Gość gość
Tak to już jest chłopaki albo ma się rozum albo ma się ci…pe. W związku mężczyzna po pewnym czasie staje się leniwy a jak to kobiety ciągle szukają wrażeń. Raz jej pokażesz że ona jest górą i już jesteś w d***e. To ona musi wiedzieć że to ty jesteś dla niej najlepszym z możliwych wyborów. A jak nie ta to następna i możemy się cieszyć z tego że możemy poznawać nowe. Ja teraz poznaję ich całkiem sporo, dzięki skorzystaniu z feromonów pherowin.pl – wcześniej nawet nie myślałem, że dają one aż takie efekty.

Gość gość
nie lubie seksu bez pozadania.

Gość gość
czy mozna kochac bez pozadania?czy jest milosc bez seksu.?