Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ohydna:(

Polecane posty

Gość gość

Właśnie mierzyłam jedyne letnie krótkie spodenki jakie mam i mam doła. W tamtym roku chyba się nie przeglądałam w lustrze.. Wyglądam ohydnie.. Co z tego, że nie jestem jakaś otyła, bo mam 160 i waże 48 to i tak nogi mam okropne.. Do tego krótkie.. Biegam od tygodnia ale to za krótko żebyy coś było lepiej.. Rzygać mi się chce jak siebie widze.. Nie zdawałam sobie sprawy, że tak źle wyglądam:/

Gość gość
A co się przejmujesz,idź na basen,są gorsi. Albo nad morze. Pozbędziesz się kompleksów. Prawdopodobnie nie jesteś taka jak się opisujesz. To dobrze że biegasz,bo to poprawia zdrowie i Poczujesz się lepiej.

Gość prawictwo pospolite 193
sam fakt , ze ważysz 48 kg sprawia , ze twoje nogi na pewno nie są okropne Mogą być średnie mogą nie zachwycać , ale na pewno nie są okropne okropne nogi mają tylko i wylącznie 90 kg wieloryby

Gość gość
Właśnie, że są okropne:/ Są super krótkie.. Kobiety otyłe, ale wysokie mogą schudnąć i będą wyglądać jak modelki, a ja? Wzrostu sobie nie dodam, nóg nie wydłuże.. A jak schudne to będe wyglądać tylko młodziej.. A zresztą zawsze jak ćwicze to pierwsze co leci to i tak już mały biust.. Wiem, jęcze, ale choooleraaaaa nie znosze lata.. nie znosze mojego ciała.. Zacznę cwiczyć po dwie godziny dziennie plus bieganie..

Kobiety otyłe, ale wysokie mogą schudnąć i będą wyglądać jak modelki A ktoś kto się nie myje przez miesiąc może wziąć kąpiel i będzie czysty .. O czym ty opowiadasz ? Grube to grube i sam fakt ze ktoś doprowadził sie do tego stanu go skreśla . Nawet jak schudnie !!

nie należy biadolić nad tym czego nie ma , trzeba się cieszyć tym co jest .. Ciesz sie ze masz szczupłe nogi .. poza tym wolałbym iśc do łózka z dziewczyną która ma piersi mieseczkę 60 AA i wazy 48 kg niż z taką która ma miseczkę 80 F i waży 75 kg

pamiętaj najgorsza jest otyłośc , bo otyła dziewczyna nie ma żadnych zalet A szczupła , nawet jak ma wady to ma też zalety .. Sam fakt ze ktoś jest szczupły jest olbrzymią zaletą , nawet jak nie ma super nóg ..

Gość gość
Z całym szacunkiem pieprzysz jak potłuczony. Kazda otyła osoba może schudnąć a ja nie urosne i nóg sobie nie wydłuże..

tak , a każdy alkoholik może przestać pić .. Bez przesady Poza tym fakt ze masz krótkie nogi to nie problem , bo lepsze są krótkie szczupłe nogi . niż długie , ale grube jak u świni

mimo ,że nie jestem gejem to wolałbym iśc do łózka z facetem niż z otyłą kobietą .. Otyłe panny są obleśne .. Ty przynajmniej jesteś szczupła . Mimo ze masz krótkie nogi i małe piersi to nie jesteś obleśna co jest plusem a grube panny wiadomo są obleśne i aseksualne

Gość gość
oj to co z tym zrobisz? przedłuzysz sobie nogi? a ja mam małe cycki i co mam sie zabic albo silikon wcisnac? musisz zaakceptowac swoje ciało i zaczac zmieniac to co mozesz zmienic-ja moge swój ujedrnic ty mozesz swoje nogi wyrzezbic i gitara poza tym ładne szpile włozysz i mini i bedziesz laska:) nie marudz