Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy możliwe jest że jestem za bardzo rozjechana?

Polecane posty

Gość gość

mój chłopak ma małego, nie czuję duzego tarcia, jak jestem bardzo mokra to prawie nie czuję że jest w środku. mój były partner miał większego i grubszego, a obecny ma krotszego i cieńszego. może dlatego czuje sie taka rozepchnieta? kocham go, ale radości z seksu nie mam, dlatego pytam Was, czy to moja wina? i czy mozna zrobic cos aby bylo wieksze tarcie i bym byla ciasniejsza?

Gość gość
moze niech wejdzie od tylu

Gość gość
kiedy kochamy się od tyłu jest o wiele lepiej. :) z czasem będę ciaśniejsza? nie rozumiem?

no z czasem pochwa sie kurczy jak nie jest rozpychana. A tak wgl to znajdz innego chłopaka, ten jest przeznaczony dla cieśniejszej cipki

Gość gość
heheh twój chłop ma tam luz jak w hip hopie hehe

Gość gość
oczekuję poważnych odpowiedzi, nie planuję zmiany partnera, wręcz przeciwnie. to facet na całe życie dlatego chciałabym poprawić jakość życia seksualnego.

Gość gość
musisz nauczyć go dobrze robić minetę , seks klasyczny wam raczej nie będzie dobrze wychodził , zawsze będziesz czuła luzy on ma małego , a ty nie jestes ciasna

Gość gość
chciałabym osiągac satysfakcję z seksu i moze byłoby to możliwe gdyby on trwał dłuzej, ale partner szybko dochodzi.. zastanowię się nad tą minetą (dzięki :p)

Gość gość
głupoty piszecie ja ostatnio kurwę doprowadziłem a nie mam wielkiego no fakt kondycje dobrą mam

Gość gość
moze nie przeszkadzaloby to ze ma malego, gdyby seks trwał dłużej? ile trwa u Was? u Nas to tak 'na szybko'.

Gość gość
wiesz , usiądz mu na twarzy i się nie przejmuj ..luzami .. Może cie dokończyć w inny sposób

Gość gość
ja po wypłacie jak idę na panie to płacę za 2 goz i zawsze z 3 razy strzele to co najmniej a jak jestem jej pierwszym klientem dziś no to ją łatwiej doprowadzić ;)

Gość gość
no wiem ze moze ale chcialabym tez dojsc normalnie podczas stosunku. chyba musze pomyslec o grze wstepnej zebym tez miala szanse sie podniecic

Gość gość
stosunek traktuj tylko jak grę wstępną , jako rozgrzanie się .. Jak on dojdzie, to od razu usiądz mu na twarzy i niech zrobi ci minetę ..

Gość gość
gdybysmy na pcozatku sie piescili, bylaby jakas gra wstepna to moze udaloby mi sie dojsc podczas stosunku a tak? czasem np jedziemy autem, wyjdziemy na chwilę rozprostowac nogi, przytulimy sie a jemu juz stoi i chce seksu. wtedy zero przyjemnosci dla mnie bo to trwa zbyt krotko.

Gość gość
Owiń mu ptaka folią bąbelkową będzie grubszy. Na długość juz nic nie poradzę.