Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o kobietach którym prześwitują cale majtki i tylki spod spódnic ??

Polecane posty

Gość gość

nosza takie letnie przezroczyste spodnice i widac spod nich caly tylek i majty..a zwlaszcza pod slonce..co myslicie o takich kobietach??

Gość gość
Ja nic nie myślę . Gorzej jak by nie miała majtek to by wyglądało śmiesznie i żałośnie .

Gość gość
myślę, że mają nadzieję, że aż tak bardzo tego nie widać lub wszystko im jedno czy widać czy nie osobiście mam zwyczaj używania w takich sytuacjach halek wygrzebanych w lumpeksie z parę złotych

Gość gość
Że są ze wsi

Gość gość
dla mnie super jak nie są spasione

Gość prawictwo pospolite 193
sprawdzam jakie majtki ma na sobie . CZy babcine czy stringi mierze jej seksualność i czy przychodzi jej to naturalnie czy jest wymuszone ..

Gość gość
mnie to obrzydza :o tak samo jak super krótkie szorty w których widać całe pośladki albo bardzo obcisłe, cienkie legginsy. Może faceci inaczej reagują i takie laski chcą się przypodobać, ale mnie jako kobietę kobieca dupa, nawet zgrabna, zwyczajnie obrzydza :o

niektóre kobiety mają to naturalnie jak Claudia Romani przychodzi im to bez żadnego wysiłku ..

najgorzej jeśli aseksualna otyła laska próbuje byc sexy .. To wtedy jest niesmaczne Ale jak mamy taką dziewczynę jak Marta Wierzbicka czy Claudia Romani , to nie mam nic przeciwko .. One się urodziły z sexapilem i nie musiały sie tego uczyć , bo mają go w sobie

Gość gość
seksapil seksapilem ale są pewne normy, które trzeba przestrzegać. Ja nie chodzę z wywaloną dupą, mimo, że mam co pokazać. To jest dupa a jesteśmy ludźmi, nie pawianami żeby ją pokazywać w miejscach publicznych :o

ale wtedy to nie jest seksowne tylko niesmaczne chodzenie w stringach wystających spod majtek.. Poza tym pamiętajmy , że niektórym kobietom wolno więcej niż innym Wezmy taką Natalię Siwiec , Rihanne czy Miley Cyrus .. Dlatego , że są znane mogą sobie na dużo pozwolić .. Bo znanym ludziom wolno więcej niż zwykłym zjadaczom chleba Rihanna moze sie tak ubierać , bo jest Rihanną i nikt nie ma prawa sie oburzać. http://pbs.twimg.com/media/BeATKeyIQAEb0qa.jpg:large

Jaki straznik miejski da Rihannie czy miley Cyrus mandat za chodzenie z odsłoniętym biustem czy nawet bez majtek pod spodnicą ? Zaden , bo to są znane osoby i nikt nie odwazy im się wlepić mandatu czy do nich podejść

Gość gość
myślę że mają to w doopie ! :)

Gość freakholden
Totalna masakra. Nie ma nic gorszego.

w Usa jakby rihannie czy czy Miley Cyrus dał mandat za chodzenie z odsłoniętymi piersiami to zostałby zwolniony z pracy