Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studia bez celu

Durne kierunki studiów

Polecane posty

Gość studia bez celu

czy tylko mi się wydaje czy ludzie idą na durne kierunki studiów tylko po to aby coś studiować, nie ważne co? Dziewczyny studiujące jakies budowlanki i maszyny, historie, faceci jakieś pedałowakie teologie, produkcja koszyków wiklinowych itp. Kur/wa ludzie!!!! Jak wam się chce takie gó/wno studiować, to 1, a 2, przecież co wy z tym zrobicie??? Pełno magistrów i doktoratów a nikt nic nie umie tylko dziamdzia że prace ma kasie tylko może dostać. Opamiętajcie sie do cholery!!!

Gość gość
to co według ciebie nalezy studiować?

Gość gość
coś praktycznego i przydatnego, księgowość, jakiś fach typu elektryk czy coś, a nie kur/wa historie egiptu starożytnego

Gość gość
najdurniejszy kierunek teraz i najbardziej oblegany to prawo.. po tym tylko na zmywak filozofia i teologia to studia dla intelektualistów. kazdy kogo znam i to skonczyl to sa mega mądrzy ludzie. jak ktos chce studiowac byle co to w zyciu nie pójdzie na teologie(4 języki starozytne i dwa nowozytne,metafizyka,historia kosciola i prawo kakoniczne) itd czy filozofie ,ale raczej pojdzie na pedagogike lub marketing bo tam nie trzeba myslec.

Gość gość
Zgadzam się ,że teologia jest zbyt ciężka. Mój kuzyn wyleciał z seminarium ,mimo ,że był inteligentny.Nie poradzil sobie z ogromem nauki.Całe pismo święte znał prawie na pamięć,ale metafizyka i języki były za ciężkie.Poległ na hebrajskim ,mimo ,że łacine zdał na 4. Dzis jest inżynierem BUDOWNICTWA i w sumie jest zadowolony bo zarabia 2500 zł na ręke i ma pracę spokojną w biurze projektowym.

Gość gość
No nie rzeczywiście, genialnie niech wszyscy idą na księgowych albo elektryków. A ty co studiujesz? Wwedlug mnie niech sobie idą na te historie nie wiadomo czego, przecież takich też potrzeba. A zresztą niech każdy idzie na to co go interesuje. A ci co idą tylko po to, zeby studioać bez celu to ich problem. Czemu cie to tak złości?

Gość gość
iinżynierowie to ludzie którzy nie umią polaka

Gość gość
na ch/uj komuś starożytne języki? Jak to pomaga w obecnym życiu? Gdzie zastosowanie praktyczne? Idiotyzm

Gość gość
u mnie w robocie ,a pracuje w korpo zarządza nami filozof :) mądry jest,nie powiem i radzi sobie dobrze,ale nie ma wykształcenia kierunkowego..nie wiem czemu go przyjęli.

Gość gość
Sam sie nie dostałeś na studia czy o co ci chodzi? Będziesz teraz wszystkim doradzał, żeby na nie nie iśc bo sie nie opłaca?

Gość gość
mieszkam w akademiku w krakowie...............i mieszka z nami laska ,która studiuje teologie a wcześniej skończyła prawo. mówi sama,że magistra z prawa zrobiła bez problemu,a teraz przeżywa koszmar..ciągle ryje...i ryje..jak zobaczyłam jej przedmioty to słabo mi sie zrobiło...nie rozumiem nic z tego...daje słowo..wolałabym skończyć medycyne... dodam ,że ona nie ma pracy po prawie i to jest najdziwniejsze ,a zaczepiła się asystent terapeuty w jakims osrodku :):):):):)

Gość gość
szkola to gowno ograniczone a nauczyciele sami nie maja zyciowego sukcesu to czego maja uczyc 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
"nie ma kierunków durnych, tylko ludzie to debile" - Józef Coelho