Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was ta koleżanka była złosliwa czy mi się zdaje?

Polecane posty

Gość gość

Bylismy np na meczu i moj kolega (któremu wyraznie sie podobam, a ta koleżanka sie w nim podkoch*je) powiedzial cos takiego,ze tak ladnie wygladam ze moze wygram konkurs na najłądniejsza kibickę jak Natalia Siwiec na meczu. A ona na to, że " No żeby wygrała taki konkurs to musiałaby sobie powiększyć usta i cycki bo naturalna uroda to sie nie liczy". Albo mierzyłyśmy sukienki w sklepie to wszyscy mówili, ze sukienka ,która mierzyłam ladnie na mnie leży bo rzeczywiście fajnie leżała ,a ona " jejku ona wygląda w tym tak chuda jak przecinek". Mam rozmiar 36 wiec szczegolnie chuda nie jestem.. Albo gadała z tym moim kolegom i mówiła coś ,że ja mam " dziecięcią buźkę i nie wyglądam na swoj wiek" Wydaje mi sie ,ze jest troche zazdrosna o tego kolege, niby udaje przemiłą, ale z drugiej strony zastanawiam się czy nie jest złośliwa z tymi tekstami? Jak wam si e wydaje? A moze to ja przesadzam?

Gość gość
Ona zazdrosna, Ty siksa, on pucuś.

Gość gość
ech te wakacje i goofniane problemy:D

Gość gość
Ja nie mam wakacji bo już pracuję niestety :) a może nie jest to jakiś wielki problem, ale uważam, ze troche przesadziła

Gość gość
Nie rozumiem cię. Gdzie tu widzisz zazdrość? Ta sytuacja z siwiec to przecież komplement! Podobnie z tym że młodo wyglądasz. A jeśli chodzi o sukienkę to pewnie jako jedyna miała odwagę ci prawdę powiedzieć...

Gość gość
Przecież ona ci komplementy prawi. Bardzo fajna koleżanka. Nie wiedzę w tym co opisujesz ani krzty zazdrości.

Gość gość
No to ok może jestem przewrazliwiona ;)