Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna_93

Nie wiem czy powinnam???

Polecane posty

Gość Justyna_93

Hej Sprawa ma się tak. Poznałam fajnego chłopaka ma 24 lata a ja 22. Tyle że mieszkamy od siebie prawie 300 km. Bardzo mi się spodobał. Poza dniem kiedy się poznaliśmy spotkaliśmy się jeden raz tzn było to tak że przyjechał na 3 dni do mojego miasta, zatrzymał się w hotelu, przez te 3 dni spędzaliśmy ze sobą dużo czasu każdego dnia po 6-7 godzin. Teraz chce przyjechać znowu tyle tylko że na 5 dni i chce bym już została z nim na noc w hotelu, i chce wiele więcej: chce żebyśmy razem się kąpali, chce mnie rozebrać jak też pieścić moje ciało a mianowicie chce mnie lizać tam na dole tyle że to nasze drugie spotkanie dopiero i nie wiem czy powinnam się na to zgodzić? proszę o opinie ale tylko poważne.Dziękuję:).

Gość gość
Jeśli masz na to ochotę, to po prostu to zrób

Gość Justyna_93
Ja trochę jestem wstydliwa, ochotę mam na to tylko on chce w zamian bym pieściła go dłonią:/

Gość gość
Ja miałam 21 lat jak wyszłam za mąż. A Ty masz 22 i zadajesz tak beznadziejne pytania, jakbyś miała 14 lat. Chore!!!

Gość Justyna_93
Może masz racje ale to nasze drugie spotkanie dopiero :/

Gość Justyna_93
Aha czyli to normalne że na drugim już sie zaczyna to :)?

Gość gość
Ojeja.... Drugi, piąty.. Co to za różnica? Korzystaj z życia. Ciupciaj się na potęgę i niech to nie będzie pierwszy, bo ja się chajtniesz, to potem będziesz żałować że się za młodu nie w*******as. Ot cala prawda.

Gość Justyna_93
Gość pewnie masz racje.Bardzo lubię jak facet mnie tam liże. ale on też mówił że na wszelki wypadek weźmie prezerwatywy. On na coś liczy?

Gość gość
Jak chcesz by byl z toba na stale to tego nir rob ,jak chcesz tylko rozrywki to droga wolna

Gość Justyna_93
Gość a czemu jak na stałe to nie??

Gość gość
Co Wam dają te prowokacje, nie rozumiem.

Gość gość
No jak powiedział, że weźmie ze sobą gumki, to normalne że liczy na coś więcej, no a jak Ty nie chcesz się bzyknąć, to weź dobrą książkę, to poczytacie.. Heheheh.....:))

Gość Justyna_93
Mam ochotę ale krótko się znamy. Za książkę to z góry dziękuje :D. Chodzi o to że ja jestem bardzo głośna a będziemy w hotelu.