Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 na raz, którego wybrać

Polecane posty

Gość gość

Niby się martwiłam, że nikogo nie mam... ale w sumie byłam singielką i było mi dobrze. Jak mi było dobrze...Jestem w wieku na zakładanie rodziny ale myslałam, że jakoś to przeciągnę czy coś. koszmar... No i nagle w przeciągu roku poznałam 3 facetów, wszyscy przystojni, wysocy, jeden z zagranicy, bogaci - no i tu jest poważny problem, bo zdecydowałam, że który pierwszy ten lepszy. No i 1 wystartował, no ale co z 2 pozostałymi. Wolałam miec ich 3. Wiem, że to koszmarne, ale co pomyslą tamci dwaj jak wybiore tego pierwszego? Nawet nie chcę mysleć! Rozumiem, że oni mieli opóźniony zapłon i niech cierpią. Ale który byłby dla mnie lepszym mężem? To jakiś koszmar tak naprawdę, kocham ich trzech i nie wiem co z tym fantem zrobić... czego nie zrobię zranie pozostałych, nie miałam nigdy takiego problemu, ale oni po prostu znają mnie latami to ile miałam czekać? Najbardziej kochałam byce singlem, nie wyobrażam sobie domu, dzieci i męza, mimo że ten facet szalenie mi sie podoba i sama się zgodziłam :-( smutne to jest, że można tak kochac stan singielski!

Gość gość
daj im w 1 dzien wszystkim się spuścić do dziury, i ten który zapłodni wygrywa