Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie można zrobić za darmo kurs pierwszej pomocy ?

Polecane posty

Gość gość

orientuje sie ktoś ? takie kursy powinny być cyklicznie robioone w kazdej miescinie i wsi !

Gość gość
Raczej nigdzie, KPP to bite 60 godz i taniej niż 600 zł.trudno będzie ci znaleźć. Do tego dochodzi jeszcze egzamin 100 zł. Tak że wątpię żeby gdzieś bezpłatnie robili coś takiego.

Gość gość
ale to nie chodzi o jakues zaswiadczenia i certyfikaty a o normalny kurs pierwszej pomocy przedmedycznej dla zwykłego kowalskiego,takie jak np organizuja w liceach czy gimnazjach

Gość gość
Też byłem zainteresowany takim kursem i zrobiłem za 500 zł bo za darmo nigdzie nie ma.

Gość gośćula
ja też uważam ze takie kursy powinny być ogólnodostępne i bezpłatne. Mnie zapłacił poprzedni pracodawca ,bo była dotacja do zgarnięcia z Unii.

Gość gość
Zobaczcie , dawniej za moich czasów takie kursy robiło się w szkole podstawowej, i pamiętam jak uroczyście na apelu wręczali mi dokument o zdaniu egzaminu. Jakaż byłam dumna że mam prawo udzielać pierwszej pomocy w razie potrzeby. Jakże ta wiedza jest przydatna i niezwykle potrzebna w codziennym życiu. Często może być bezcenna.

Gość mookka

Mój co prawda nie był darmowy, jednak bardzo skuteczny. Robiłam go w akcjaserca.pl . Mają sporo różnego rodzaju kursów i szkoleń, więc każdy powinien znaleźć u nich coś dla siebie.