Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilaszatanistka1994

Czy według was to wygląda estetycznie? ...

Polecane posty

Swoją drogą nie szkoda ci czasu na rozmyślanie na mój temat, obrzucanie mnie bluzgami, skoro można w tym samym czasie robić coś bardziej... wartościowego intelektualnie? :D Ja wole podyskutować o czymś mądrzejszym, ty wolisz wściekać się na forum na osobe którą nigdy nie zobaczysz na oczy, i której sama szczerze mówiąc totalnie nie obchodzisz, paranoicznie rozmyślać, że ta osoba "sama sobie odpisuje"( nie robie tego, a jesli nawet bym robiła, to co z tego? :D nie masz większych zmartwień? :D ) czy insynuować jej że nie ma znajomych albo ma autyzm. Różnimy się, odejdź w pokoju, ja podniose zaraz temat o Ogniem i Mieczem, bo rozpętała się tam fajna dyskusja o początkach państwa polskiego, ty nadal obsesyjnie rozmyślaj o nickach z kafeterii, rób co lubisz.Żegnam 😘

Gość truskaweczka24
Piwosz ty serio się na to złapałeś:-)

Gość gość
Maść zostaw dla siebie i Kasi, a prawda jest prawdą, że troluje i będzie trolować

Gość truskaweczka24
Piwosz ty serio się na to złapałeś:-)

Gość gość
Prawda ją zabolała, ale migaj się dalej i troluj, bo to najlepiej tobie wychodzi

Gość truskaweczka24
Gościu obawiam się że twoje zdanie lata mi koło d...

Gość gość
tylko pisze ze podoba mi sie taki fryz:D

Gość truskaweczka24
Kaśka obawiam się że na twoje tematy trole będą się zlatywać jak muchy do g****a.

Gość truskaweczka24
Piwosz lubisz jak cię szczota po udach smyra? O żesz ty perwersie...:-)

Gość gość
No truskawa jak do g...a ehehe, to prawda.

Gość gość
Gimbusiara znowu się kompromituje.

Truskaweczka, daj spokój, szkoda czasu, ta pomarańczka pozostanie upjerdliwym nolifem emocjonującym się osobami z kafe, dziś doczepiła się do mnie, jutro będzie rozemocjonowana komentowala kolejne foty Nox i Kciukiem jakie wyciekły na kafe i dalej nie dostrzegać nic obciachowego w swoim zachowaniu.Szkoda czasu :P A tego że będą sie trolle zlatywac, się nie boje, wystarczy ignorować ich posty i odpisywać tylko tym osobą które chcą podyskutować na temat.Już zaczełam tak robić :)

Gość truskaweczka24
Jak to dobrze gościu że twoje spostrzeżenia mam tam gdzie słońce nie dochodzi. Właśnie udowodniłeś kto tu jest trolem.

Gość gość
Satanistka nie strugaj tutaj Matki Teresy, bo o twoim obciachowym zachowaniu można wiele napisać i obrażaniu innych, tylko nie rźni głupszej niż jesteś, że kiedy, albo, że nie wiesz o co chodzi. A ty truskawa nie podniecaj się tak, ale wchodz jej dalej bez mydła. Prawdy i tak nie przeinaczysz

Gość gość
Satanistka mnie nie przypisuj do komentowania jakiejś Nox, czy Kciukiem, to jest w twoim trollingu wpisane, komentowanie innych po wylogowaniu

Gość gość
gość dziś I na tym można zakończyć ten temat. Rudy gimbus 1994 i tak tu będzie siedział nie widząc nic dziwnego w swoim zachowaniu.:classic_cool:

Gość gość
To chyba będzie koniec tematu z mojej strony. To nie było jakieś wielce złośliwe, ale czasami trochę prawdy się przyda. Nie podoba mnie się to, że twoje niektóre tematy mają na celu obrażanie pewną grupę ludzi. I to tyle

Powtórze bo mnie bawisz, i chyba nie dotarło- nie wylogowuje się, żeby odpisać sama sobie, a nawet jeślibym tak robiła, to co z tego? :D Jako obca ci osoba z forum internetowego powinnam być całkowicie nieistotna dla ciebie. Po co dopieprzasz się do mnie i piszesz tyle postów na mój temat, nie masz zainteresowań? :D No, obrażam czasem ludzi na forum, no i co z tego? Ja to robie w dyskusjach światopoglądowych. Dlaczego masz do mnie osobisty stosunek? :D nie znasz mnie i nigdy sie nie spotkamy. Po co o mnie w ogóle myślisz? :D To już ostatni post w którym odpowiadam na jakieś bluzgi, i odnoszenie się do mnie osobiście. :D OSTATNI.

Gość gość
Bluzgi? A gdzie ty tam widzisz te bluzgi? Masz urojenia, ale wcale mnie to nie dziwi. Natomiast żałosne jest twoje samousprawiedliwianie. Jak ty coś piszesz o to tak jest git, ale jak się prawdę na ciebie napisze, to frustacja. Nie kopiuj z końcem tematu. Jedyne co dobre w tym co było pisane, to trochę faktów na twój temat. Tylko tyle i aż tyle. Bye

"samousprawiedliwianie" co :D nie usprawiedliwiam się, pytam tylko co z tego, i po co w ogóle to rozstrząsasz :D "frustacja." co :D ja w przeciwienstwie do ciebie mam dystans do tego forum. :D chciałabym już przestać pisac, ale z kazdym kolejnym postem dostaje kolejną porcje śmiechu.

Gość gość
Tutaj nie ma co roztrząsać, wystarczy, że poczytasz samą siebie, te twoje tematy, które właśnie pokazały kim tak naprawdę jesteś. Dużo by można było napisać. Ja wiem, że cię to kłuje, a śmieją to się z ciebie, bo każdy może zweryfikować, co piszesz i na kogo w danych tematach, a jaką to Matkę Terese strugasz.

Gość gość
Wozisz się z pretensjami do wielu ludzi, a sama sobą nic nie reprezentujesz. Taka prawda.

Gość gość
man on the moon...hipokryta. Pytał mnie czemu piszę z pomarańczy, a teraz sam to robi :D - Moor

Gość gość
man on the moon? To ja?

Gość gość
No to się mylicie

Gość gość
pewnie...a za 3,2,1 pojawi się moon i również powie, że to nie on to pisał :)

Gość gość
No to dobrze powie.