Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to możliwe że upośledzeni i niepełnosprawni mają żony i dzieci a zwykli nie?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest możliwe??! Kto ich chce?? Wytłumaczcie mi to?? Dlaczego tyle normalnych ludzi nir ma partnerów a oni mimo swoich widocznych wad potrafią sobie znalezc?? Jak to jest możliwe?

Gość gość
moze nie przebieraja i nie bawia sie ludzmi?

Gość simian raticus 666 997 69
Patologia się chora rozmnaża a inwalida dzieci nie płodzi bo i nie pracuje!

Gość gość
Mój kolega jest sparaliżowany i jeździ na wózku inwalidzkim, a ma dziewczynę, chyba się już nawet zaręczyli. Nie widzę w tym nic złego, ale jest to dosyć intrygujące.

Gość gość
moj znajomy z gimnazjum jest gluchoniemy, jezzdzi na wozku i ma uposledzenie w stopniu umiarkowanym i ma niezla d**e, z wygladu 6-7/10, z farmacji

Gość gość
Krst na to prosta i smutna ale jakże prawdziwa prawda!!!! Sami zostają tylko ci dobrzy spokojni bardzo nieśmiali zdrowi panowie (bez względu na tpo czy są przystojni czy nie) niestety taki tych osobowości jest dla kobiet jak choroba zakazna żadna nie chce związać!!! Tak jakby nieśmiałość była jaką potężną ułomnością dla kobiet!!!

Gość gość
żal ci dupkę ściska?

Gość gość
Tyle ze zanim trafil na wozek byl niezle przystojny. Takze to chyba prawda , jak ktos juz tu pisal, ze one patrza tylko na wyglad. Chuj ze sie znim nie dogada, chuj ze debil, wazne ze dobrze wyglada.

Gość gość
Płodzić się muszą najzdrowsi! Studentki chcą roboli na mężów albo karła inwalidę bo to katole z pis...

>>>Jak to możliwe że upośledzeni i niepełnosprawni mają żony i dzieci a zwykli nie? <<< x Bo ci "zwykli", nie chcą przyznać się, nawet przed samym sobą, do swojego ciężkiego upośledzenia umysłowego :P. x W innym wypadku nie zakładaliby tak głupiego tematu.

Gość gość
Dziec***is i platformy obywatelskiej i reszty partii pozostałych do debiliada przygłupowa...

Gość gość
Trochę mi ściska bo miałem swoją szanse ww wieku 24 lat, dziewczyna spełniła jeden z dwóch moich warunków czyli zagadała pierwsza ale była brunetką a ja zawsze chciałem niebiesko lub zielonoką blondynkę, a jestem wysoki 183 brunet z piwnymi, minęło już lekko ponad 2 lata i nic mam parę znajomych same brunetki (co za pech!) i blondynki ale z ciemnymi oczami (nie mój typ) i moje warunki są niezmienne to dziewczyna ma pierwsza zagadać i musi być blondynką naturalną. Moja strategia się już nie zmieni liczę że nadejdzie dzień gdy znowu jakaś pierwsza zagada innych nie akceptuje!!

Gość gość
Najsilniejsze i najzdrowsze geny przetrwają a najsłabsi ludzie i wariaci wymrą

Gość gość
misio1 dziś >>>Jak to możliwe że upośledzeni i niepełnosprawni mają żony i dzieci a zwykli nie? <<< x Bo ci "zwykli", nie chcą przyznać się, nawet przed samym sobą, do swojego ciężkiego upośledzenia umysłowego jezyk.gif . x W innym wypadku nie zakładaliby tak głupiego tematu. X X Dokładnie!

Gość gość
W p**du z wami.

>>>Trochę mi ściska bo miałem swoją szanse ww wieku 24 lat, dziewczyna spełniła jeden z dwóch moich warunków czyli zagadała pierwsza ale była brunetką a ja zawsze chciałem niebiesko lub zielonoką blondynkę, a jestem wysoki 183 brunet z piwnymi, minęło już lekko ponad 2 lata i nic mam parę znajomych same brunetki (co za pech!) i blondynki ale z ciemnymi oczami (nie mój typ) i moje warunki są niezmienne to dziewczyna ma pierwsza zagadać i musi być blondynką naturalną. Moja strategia się już nie zmieni liczę że nadejdzie dzień gdy znowu jakaś pierwsza zagada innych nie akceptuje!!<<< x Sam podałeś dowód swojego upośledzenia umysłowego :P.

Gość gość
Pamiętaj jedną rzecz!! Nieśmiały choćby wyglądał jak Brad Pitt ZAWSZE będzie sam, bo dla kobiet jest totalnym zerem!!! Wszyscy nieśmiali myślą zagadać to musi być takie niezwykłe przemyslane zdarzenie, ja też tak długo myslałem, ale jak zacząłem obserwoawać otoczenie i w kręgu moich znajomych okazało się że nawet najbrzydsze ryje, lekko upośledzeni i typ bez palców mają dziewczyny i okazało się zagadywali do nich tak po prostu zwyczajnie z tzw. "d**y" nauczony doświadczeniem ludzi którzy są brzydsi ode mnie w końcu odważyłem się zagadać bez kombinowania tak po prostu "z d**y" efekt? zyskałem dziewczynę z którą jestem do dziś tak jak te dwie c***y z lasowanymi mordami. I tobie też to radzę nie bój się musisz sam zagadywać i to bez kalkulacji po prostu "z d**y" bo w ten prosty sposób się ludzie ze sobą zapoznają a nie w jakiś nadzwyczajni jak sądzą nieśmiali i jak ja kiedyś myslałem!

Gość gość
Up

Gość gość
Gdyż ci upośledzeni i niepełnosprawni mają świadomość o swojej ułomności i są pokorniejsi, mniej wymagający, i nie mierzą tak wysoko jak pozostali.

Gość gość
Przestancie to wy jesteście uposledzeni ja ukończyłem równoczesnie 2 kierunki studiów zarabiam kasę od czasu do czasu pojawiając się w lokalnym teleturnieju i na obstawianu meczu bo mam szeroko wiedzę ogólną i szczególnie z piłki nożnej (okazuje się że dla pracodawców jedt to wiedza bezużyteczna, bo nie mam prawka i tzw. umiejętności miękkich jestem chorobliwie nieśmiały i jedymym moim problem jest to że nieśmiałość nie pozwala mi przejść rozmowy kwslifikacyjnej czy zagadać o pracę albo do dziewczyny w ogóle tzw. zwyczajnie gadanie dłużej niż 5 minut z kimś o d***e marynie wzbudza we mnie ogromny lęk (jakbym rozmawiał o piłce albo z wiedzy ogólniej mógłbym o tym gadać godzinami :P

Gość gość
Dobry temat to podnoszę!

Gość gość
O spoks daje up!

Gość gość
Bo czlowiek niepelnosprawny nie jest swoja niepelnosprawnoscia, ale taka tepa istota tego jak Ty nie zrozumie. Najwidoczniej potrafia mimo wszystko czyms zaimponowac, a Ty nie potrafisz i od razu zawisc, tak jak reszta idiotow, ktorzy wypisuja rzeczy typu 'patologia sie rozmnaza'

Gość gość
bo łobuz kocha najbardziej!

Gość gość
Temat mi się podoba up!

Gość gość
Lecą na darmowy socjal i przywileje dla takich osób. Nie wiesz jak bardzo państwo wspomaga takich ludzi.

Gość gość
Nie ma darmowego socjalu bo pracujący na to płaci!

Gość lykkefgfg
może dlatego że mają coś w głowie?! i starają się o kobietę

Gość gość
Niepełnosprawny to inwalida a robi się testy dna na ojcostwo wtedy! Inwalida to nieodwracalnie chory człowiek bez żony i dzieci i bez przyjaciół!

Gość gość
Inwalida nie jest zdolny do pracy żadnej i jest na rencie dożywotniej!