Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina_94

Odklejenie Trofoblastu

Polecane posty

Gość ewelina_94

Witam. Jestem w 9 tc i gin stwierdziła odklejenie łożyska na długości 1 cm. Dostałam leki na podtrzymanie duphaston i nospe forte. Poprzednią ciąże poroniłam pół roku temu. w 6 tc brak bicia serca. Czy któraś z was też miała taką sytuacje a po mimo to ciąża się utrzymała ?? Bardzo się martwie kolejną wizytę mam za 3 tyg.Wiec przede mną długi okres niepewności i zmartwień a denerwować mi się nie wolo:-(

Gość tolaola
Witaj. Ja nie wypowiem się co do odklejej\nia trofoblastu, bo nie byłam w takiej sytuacji, ale wiem, co czujesz, bo też poroniłam 8 miesięcy i przerobiłam te wszystkie emocje. Tyle, że ja straciłam w 12 tc. Droga autorko - nie martw się, wszystko będzie dobrze. Musi być :) A nerwy nie pomagają w tej sytuacji. Trzymam za Ciebie kciuki, daj znać jak sytuacja się rozwija. Życzę Tobie i Maleństwu wszystkiego dobrego. Pamiętaj: pozytywne myślenie :)

Dziękuje za miłe słowa. Wiem że nerwy są nie wskazanę ale jakoś nie umiem się nie denerwować. Naszczęście mam 2,5 letnią córcie więc mam się czym zająć. Choć nie bardzo mogę cokolwiek zrobić bo gin kazała się oszczedzać. :-( No ale przy dziecku się nie da.