Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiktiak

Brak męża jakie dawać riposty pytajacym

Polecane posty

Gość Tiktiak

Co odpowiadać ludziom na pytania typu:kiedy w koncu wyjdziesz za mąż? Powinnaś już urodzić dziecko bo już prawie jest za późno? Albo (dominujące oststnio):bo jesteś zbyt wybredna dlatego jesteś sama. Jakieś porady jak odpowiadać? Mogę tak z grubej rury:a co Cię to obchodzi, albo :nie twoja sprawa. Ale to będzie bardzo niegrzeczne. Jak sobie radzicie w takich sytuacjach?

Gość gość
Bo nie bawi mnie robienie za praczkę, kucharkę i sprzątaczkę. Zawsze też możesz mowić że pasuje ci taki stan rzeczy i póki co nie zamierzasz w tej kwestii nic zmieniać.

Gość gość
Mnie nie pytają widocznie obawiają się odpowiedzi :P uważam,że to niestosowne zadawać takie osobiste pytanie w markecie budowlanym jak mi pan kazał męża przysłać,powiedziałam,że umarł i nic z tego więcej nie miałam problemu

Gość Tiktiak
Oj dobre z tym mężem. W markecie. Z tym 18 latkiem też.

Gość gość
Bo przesalam zupę.

Gość Taki_jeden_964
Co odpowiadać ludziom na pytania typu:kiedy w koncu wyjdziesz za mąż? xxxxxxx Mów, że jesteśmy do niczego, my mówimy że wy. :D

Gość gość
Też mam problem z tą społeczną presją, znajomi i mama ciągle sie dopytują czemu nie mam dziewczyny, nie wiem czemu ich to tak obchod*******ońcu to bardzo osobista sprawa.

Gość Taki_jeden_964
Chcą żebyś się ustatkował, był szczęśliwy... ja też czasem pytam znajomych... ale tylko z ciekawości. :D

Gość gość
'Jak mi nic w zyciu nie wyjdzie, to wyjde za maz i urodze dzieci.'

Gość gość
kiedyś jedna kafeterianka powiedziała że odpowiada w tym stylu kiedy ktoś ją pyta o dziecko, ale tutaj też można to zastosować. Powiedz, że niestety Twoja wielka miłość umarła na raka i nie możesz się pozbierać i już się nigdy nie zakochasz, a w ogóle to jesteś bezpłodna, a jak ktoś już zrobi przerażoną i przepraszającą za to pytanie minę to powiedz że tylko żartujesz, ale żeby sobie zapamiętała raz na zawsze że takie pytania są niestosowne.

Gość gość
Tylko mnie tzw "ustatkowanie sie" kojarzy sie z niewolą i nieszczęściem. Przeraża mnie życie w małym podmiejskim domu z żoną, 2 dzieci, psem i rodzinnym SUV-em :D Takie życie oznaczałoby, że przegrałem.