Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotkakonwalia

Czy mam naprawdę takie duże wymagania, żeby znaleźć sobie w internecie kumpla,lę

Polecane posty

Gość stokrotkakonwalia

Kurczę. Miałam parę udanych znajomości internetowych, a 3-4 z nich zapamiętam bardzo dobrze i chyba do końca życia. Ale się rozpadły... Ostatnia z ważną dla mnie osobą 2 tygodnie temu. Opuścił mnie. No i czuję potrzebę kontaktu z kimś. Prawda jest taka, że choruję i przez to większość czasu spędzam w domu a znajomości nawiązuję internetowe... Potrzebuję kogoś do rozmowy. Obecnie mam kontakt z 4 osobami, ale... nie satysfakcjonują mnie. Powiedzcie mi, czy mam duże wymagania, na serio? Chcę kogoś, kto bęzie się szczerze "śmiał" z moich zabawnych opowieści z życia wziętych. A tymczasem jedna osoba jak napiszę coś takiego i zadam pytanie, to pomija historię a odpowaida tylko na pytanie. Druga jest poważna i rzadko żartuje. trzecią mam wrażenie bardziej obchodzi ona i jej historie niż moje. Czwarta też coś tego nie lubi. A ja cóż... po prostu lubię bawić ludzi i wiedzieć że wprawiam ich w dobry humor :) No i co jeszcze. Szukam osoby młodej tzn wiek 17-27 ale takiej bardziej ogarniętej ode mnie życiowo i charakterologicznie. No i chciałabym, żeby była to "swojska" osoba, taki "swój" chłopak/"swoja" dziewczyna. Ktoś z kim mogę pogadać nawet o "zielonych krówkach" albo bzdurach bo czasem lubię. No i lubię jak ma szeroki zasób emotikonów, a nie tylko 1,2 ale używa ich rozsądnie, nie za dużo, ale też nie za mało bo wtedy rrozmowa jest "sucha". Takie mam wymagania, i po tym jak opuściłą mnie garstka ludzi, których lubiłam, nie mogę znaleźć osoby, która by mi tutaj podpasowała.... Naprawdę, są zbyt duże?

Gość gość
Duże. Też lubię poznawać ludzi przez neta, ale te znajomości nie trwają długo. Żadna nie przetrwała roku. Szukasz przyjaciół, ale np. mi sam internetowy kontakt by nie wystarczył, innym pewnie też, więc stąd te problemy. Rozmowa kilka h w ciągu dnia po jakimś czasie również staje się męcząca. Dodatkowo trudno ocenić czy te twoje historie są zabawne, czy po prostu nawijasz o sobie pod ich pretekstem... Powodzenia!

Gość stokrotkakonwalia
jedna z moich znajomości trwała 3lata...

Gość gość
Ile masz lat? Na co chorujesz?

Gość stokrotkakonwalia
A co jeszcze gościu- w twoim przypadku ty opuszcza łeś ich, cyz oni ciebie- że żadna znajomość nie przetrwałą roku?

Gość gość
Te odpowiadaj bo może będę chętny. Przez jaki komunikator gadasz?

Gość gość
skajpaj

Gość stokrotkakonwalia
gadu gadu... ale w sumie... nie wiem czy chcę poznawać znajomości z kafeterii... mam trochę uprzedzenie do tego forum, chociaż czasem dobrze doradzą. a ile masz lat? co do mnie... na co choruję to nieważne a lat mam tak troszkę ponad 20 dla ważnej informacji chcę dodać, że jestem człowiekiem infantylnym nieco więc nie wiem czy ci podpasi

Gość gość
A interesuja cie tylko wesole osoby czy takie smutne też. Jestem w podobnej sytuacji dlatego pytam o chorobę. A co Ci nie pasuje w ludziach z kafe? Czego oczekujesz po takiej znajomości?

Gość stokrotkakonwalia
"A interesuja cie tylko wesole osoby czy takie smutne też." w sumie to nie wiem. Myślałam że wesołę ale w sumie... co się ograniczać. "Jestem w podobnej sytuacji " w podobnej tzn. co, mało wychodzisz z domu, szukasz znajomości, chorujesz na coś? "A co Ci nie pasuje w ludziach z kafe?" bo tu jest soczysty trolling, do tego mnóstwo... dziwnych osób "Czego oczekujesz po takiej znajomości? " albo czego nie. Np. nie oczekuję miłości przez internet :D A oczekuję... oh po prostu chcę miło spędzać czas... Ile masz lat?

Gość gość
A często tutaj wchodzisz, że taka uprzedzona jesteś? Tak choruje, tak jakby.. czy szukam znajomości? Wszystko mi jedno. Właśnie ostatnio mi się posypało w życiu i też mało wychodzę i mi się nudzi to jakbyś chciała to mogę pogadać. A jakbym Ci nie odpowiadał to możesz zerwać znajomość i miałbym to gdzieś, więc do niczego się nie zobowiązujesz :)

Gość gość
A lat mam 22

Gość stokrotkakonwalia
"A często tutaj wchodzisz, że taka uprzedzona jesteś?" szczerze. kiedyś tu było jakoś milej, ale ostatnio co zadałam tematy w każdym ktoś mnie zjechał niemiło albo był jakiś trolling. mam wrażenie że to forum to kupa, rzadko tu wchodzę. no ale dziś weszłam, a ty wydajesz się taki... jakiś taki rozsądny, ogarnięty, normalny... możemy spróbować

Gość gość
Ok, to podaj jakiś kontakt. Ja muszę zbędne śmieci z tel pousuwać i zainstalować gg (to może chwilę potrwać). I się odezwę, jeśli chcesz oczywiście.

Gość gość
Gosciu, chorujesz może na depresję albo jakieś podobne cholerstwo?

Gość gość
Gosciu, chorujesz może na depresję albo jakieś podobne cholerstwo?

Gość stokrotkakonwalia
nr gg 28080855

Gość gość
Ok zaraz napisze, chyba że idziesz spać, to Cię nie będę męczył. Gość Między innymi, a czemu pytasz?

Gość stokrotkakonwalia
jeszcze nie idę spać :D