Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Suhavayarad

Romantyczna dziewczyna do 24 lat

Polecane posty

Wiem, że to, co robię, jest głupotą i świadczy o mojej desperacji, ale jeżeli jest na tym forum jakaś wolna dziewczyna, która marzy o romantycznej miłości, niech do mnie napisze (numer gg podany w stopce). Interesują mnie dziewczyny pokrzywdzone przez los, które nie potrafią się odnaleźć w życiu. Jeżeli postanowisz do mnie napisać, wiedz, że mogę odpisać dopiero rano. Pozdrawiam serdecznie wszystkie użytkowniczki kafeterii.

Gość gość
hahah ponieważ chcesz manipulować taka mloda biedna wrazliwa naiwna pokrzywdzona dziewczyna? ohyda

Gość gość
Dlaczego poszukujesz skrzywdzonych przez los dziewczyn?

Gość gość
Spełniam wszystkie kryteria. Serio.

Gość gość
masakra co za manipulator:/

Nie ma to jak oceniać kogoś, kogo się nie zna, co? Powtarzam po raz kolejny, nie jestem żadnym manipulatorem ;) Po prostu szukam dziewczyny, która potrafiłaby mnie zrozumieć, tyle :)

Gość gość
też szukam skrzywdzonej przez los dziewczyny bo taka doceni dobrego chłopaka i mężczyznę i nie będzie leciała na dupka buca czy chama

Tylko też warto byłoby, żeby dziewczyna wyciągała wnioski, bo niektóre są takie, że całe życie wybierają sobie złych partnerów i niczego się nie uczą.

Gość EgzorcystaRazDwaTrzyCheck
Dziś są wszystkie zajęte bo boją się, że później nie znajdą mężczyzny. A z opisu jaki podałeś to znajdziesz gimnazjalistkę ;) ale pewnie nie na tej stronie bo tu same siksy w średnim wieku siedzą albo i starsze. ta strona jest nieźle zepsuta, zdemoralizowana. Powinni zająć się tą stroną egzorcysta i psycholog.

Gość gość
Ja mam prawie 24lata i szukam mojego mknd

Gość EgzorcystaRazDwaTrzyCheck
Może byście zaczęli nicki wpisywać a nie każdy jest gościem. Co za goście.

Gość gość
Ok, ona cie doceni czyli zaspokoi twoje prozno ego,a ty co w zamian jej dasz i niby jeszcze jakie plusy ma taka romantyczna dziewczyna?

Gość gość
Od zakompkeksionych dziewczyn trzymaj się z daleka (z resztą w drugą stronę tez to dziala). Osoba taka jak już pod będzie się kompleksów i nabierze pewności siebie, poszuka sobie innego. Zycievto nie komedia romantyczna gdzie zskompleksiona czy zakompleksiony znajdują partnerów i cudownie ozdrowieja. Związek dwóch osób na tym samym poziomie emocjonalnym i braku życiowego poczucia nizszosci -rokuj***ardziej pozytywnie.

Gość gość
skrzywdzone przez los to zawsze są najgorsze odpady waginiarskie, taka prawda, swoje nieudacznictwo na los strącają

Gość gość
no odpowiedz na moje pytanie,patrz kilka wpisow wyzej

Romantyczna dziewczyna ma takie plusy, że sam jestem romantyczny. Myślę, że każdy człowiek potrzebuje zrozumienia. Jeśli traktujesz to jako formę zaspokojenia próżnego ego, w porządku, możesz tak myśleć. Co mógłbym dać w zamian? Wszystko, co mam, zakładając, że byłaby to właściwa osoba.

Gość gość
to koncu romantyczny czy zakompleksiony?bo wiesz to dwie rozne sprawy

Tak jak wcześniej napisałem, wydaje mi się, że potrzeba zrozumienia jest naturalna dla każdego NORMALNEGO człowieka :)

Gość gość
Może podam swój email?