Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyznanie miłości

Polecane posty

Gość gość

Piszemy ze sobą zaledwie miesiąc. Jednak ta miłość "spadła" na mnie tak nagle, że czas się tutaj dla mnie nie liczy. Zaprosiłem ją na spacer. Jednak uważam, że z deklaracją "Kocham Cię" stanowczo jest za szybko. Wpadłem jednak na pewien pomysł, jak wyznać jej tę miłość. Jako, że umiem grać na pianinie, chciałbym wysłać jej mojego covera "My heart will go on" z dopiskiem mniej więcej o takim brzmieniu: "Jeśli chcesz wiedzieć co do Ciebie czuję, wysłuchaj tego nagrania, w którym łatwiej niż przez słowa byłem w stanie wyrazić siebie wobec Twojego serca". Piosenka może i niezbyt oryginalna, ale naprawdę oddaje moje uczucia i emocje względem Jej. I mam tu pytanie do dziewczyn: czy jest dobry pomysł? Chciałbym jej później wyszeptać do ucha na kolejnym spacerze... Po prostu powiedziałbym "Kocham Cię" i tyle. Jednak chciałbym ten pierwszy raz "powiedzieć" w taki dość nietypowy sposób. Dodam, że mamy po 18 lat. Tylko naprawdę proszę tylko dziewczyny o wypowiedzi, jak wy byście się czuły, czy byłybyście w jakimś stopniu zaskoczone? Proszę o odpowiedzi :)

Gość gość
słabiutki zarys informacji o twojej porytej osobowości, ale podziwiamy twój opór, jesteś niezła, chciałbym być na jego miejscu.

Gość gość
Twój pomysł jest bardzo romantyczny. A jak ona go odbierze trudno powiedzieć. Jak jest z takich niezależnych gdzie otwarcie drzwi wprawia ją o palpilacje serca bo przecież ona sama może i jak Ty śmiesz...To taką trudno zaskoczyć. Poczekaj z poważnym deklaracjami. Może nagraj coś bardziej naprowadzającego niż od razu deklaracje z grubej rury. Powodzenia. Fajnie że są jszcze tacy romantycy jak Ty w dzisiejszych czasach ;-)

Gość gość
romantyczne jak picie do lustra, zwiewam stąd

Gość gość
Chuj a nie miłość. Zwykłe szczeniackie zauroczenie.

Gość gość
gość dziś Ch*j a nie miłość. Zwykłe szczeniackie zauroczenie. X Co za zgorzkniałość. Współczuję.

Gość gość
Bo wiem czym jest miłość i wiem co to znaczy ja stracić. A tu gnoj pisze o pisaniu przez miesiąc, jednej randce i miłość, bzdura. Nara Nie osmieszaj się synek bo Ci panna zwieje.

Gość gość
gość dziś Bo wiem czym jest miłość i wiem co to znaczy ja stracić. A tu gnoj pisze o pisaniu przez miesiąc, jednej randce i miłość, bzdura. Nara lapka.gif Nie osmieszaj się synek bo Ci panna zwieje. X Te, to że tobie sią nie udało nie daje ci prawa do oceniania innych a tym bardziej wyzywania od gnoi. On jest młody i ona też. Pozwól im się cieszyć i poznawać smak miłości. Miesiąc to dłuuugi czas mając naście lat. Nie truj.