Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co za ból brzucha

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny licze na pomoc. Wiem, ze u kazdej kobiety wyglada to inaczej ale mam pytanie. Kochalam sie z mezem praktycznie caly plodny okres. I zaraz po owulacji zlapal mnie tepy bol podbrzusza. Pobolewa juz ok 10 dni. Za pare dni mam dostac okres. Ten bol ciezko opisac jak na okres ale bardziej rozpierajacy. Kilka dni temu przy wycieraniu zauwazylam na papierze troche zywej krwi. Jakos inaczej sie czuje. Piersi w normie. Wszystko inne rowniez. Czy ktoras miala taki bol i to byla ciaza?

Gość gość
Ja czułam się dokładnie jak przed okresem. Wkręcasz sobie :) Za wcześnie na objawy.

Gość gość
Racja czlowiek pewnie podswiadomie sie nakreca. Mialas 2 tyg boli podbrzusza? Zaraz po owu do samego okresu? Ja mam zazwyczaj dzien max dwa przed. Teraz boli ciagle, ciagke cos tam czuje stad pytanie ;)

Nie ma sensu się nakręcać, spróbuj określić jaki to ból konkretnie. Możesz sprawdzić objawy na stronie: http://www.buscopan.pl/o_bolu_brzucha/zrozumiec_bol.html, prawdopodobnie znajdziesz odpowiedź, bo strona bardzo konkretna i nieprzesadzona. Ja często korzystam i potem nie muszę się martwić, ale znam ten strach. Trzymam kciuki, żeby wszystko było po Twojej myśli ;)