Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ReSzA

Chcę przejść na głodówkę

Polecane posty

Gość ReSzA

Hej, temat jest poświęcony głodówce. Jeśli masz jakieś uwagi odnośnie tego, że stracę tylko wodę a tłuszcz pozostanie to proszę wyjdź :) Więc tak, zamierzam przejść na głodówkę, ale mam pewne pytania ;) 1. W ile dni mogę schudnąć 10 kg? 2. Czy schudnie mi pupa i piersi? 3. Czy stracę tkankę mięśniową? 4. Czy będę mogła pić na raz na jakiś czas napoje z cukrem? 5. Ile trzeba ćwiczyć na głodówce? 6. Czy będę zaspana itp.? Proszę o odpowiedzi ekspertów a nie ludzi, którzy nawet nie przeszli nigdy na głodówkę :)

>>>Chcę przejść na głodówkę<<< x Tylko pamiętaj, by PRZECHODZIĆ po pasach i nie przez autostradę :P :P :P.

Gość ReSzA
Nie napisałbyś tak jeśli byś wiedział, że nie mam nóg. Śmieszek się znalazł...

Gość gość
Poczytaj o diecie 5 2. Glodzenie sie totalne nie ma sensu, bo nawet jak trochę schudniesz, to zaraz spowrotem przybierzesz. No i stracisz masę mięśniowa. spróbuj 5 2, bo na niej schudniesz skutecznie. Nie będziesz śpiąca, będziesz miała dużo energii. Chudnie sie dość szybko, ale 10 kg zajmie pewnie ok 1.5 -2 mies.

>>>Nie napisałbyś tak jeśli byś wiedział, że nie mam nóg.<<< x Przykro mi :(. x Głodówka wyżre Ci masę mięśniową :(. x Jestem obligatoryjnym wrogiem odchudzania się "na siłę", dlatego kpię z różnych metod.

Gość gość
Przyszedl sezon na warzywa i owoce a ta na glodowke chce przechodzic...