Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z Was żałuje, że ma tatuaż?

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie to dziwne ze mąż dotyka cie jeszcze po zrobieniu tatuażu. Przecież tatuaż jest odrażający szczególnie u kobiety

Gość gość
dla mnie to dziwne, że Ciebie to dziwi. Najwyraźniej jej mąż nie ma nic przeciwko :) Ja też jestem tą wytatuowaną połówką w moim związku, mój partner za tatuażami nie przepada (chyba).

A ja niedawno widziałam na basenie młodą kobietę, która miała kolorowy tatuaż na całych plecach. Najpierw myślałam,że to jakieś blizny i prysze, ale z bliska zobaczyłam że tatuaż. Wyglądało to niesmacznie, a nawet odrażająco. Co innego jakiś malutki tatuażyk, a taki na całych placach jak u jakiegoś kryminalisty wyglądał paskudnie.

Gość mam tattoo
oczywiście,że mąż mnie dotyka :)...nie przeszkadzają mu moje tatuaże,podobają mu się...a odrażająca to jest brudna żulica spod budki z piwem a nie czysta,pachnąca,ładnie ubrana wytatuowana kobieta

Gość gość
Tak mój mąz ma dwa tatuaże , zrobił sobie gdy miał "wiek buntu " ok 19 lat . A teraz bardzo bardzo żałuje i je ukrywa :(

Gość gość
mnie się marzy taki na całe plecy, ale to impreza którą trzeba dobrze zaplanować, więc jeszcze nie teraz :)

Gość gość
to co takiego wytatuował sobie Twój mąż, że tak to ukrywa?

Gość gość
pewnie jej mąż robił tatuaż u kolegi w piwnicy i teraz się wstydzi się tego ''dzieła''

Gość gość
mam, nie żałuje, nie wstydzę się. tatuaże mi się podobają i zrobię sobie więcej.

Gość gość
W zyciu bym nie dotknal dziewczyny z tatuazem, to zwykle penery i lochy sa

Gość gość
przepraszam, a co to jest "penera"?

Gość gość
Jak to ? Nie wiesz ? Kobieta z tatuazem

Gość gość
no cóż, nie posługuję się językiem marginesu więc pozostaje mi zapytać eksperta w tej dziedzinie. Jak widzisz pomimo licznych tatuaży nie mam kontaktu z twoim środowiskiem.

Gość gość
Jak ktoś ma mały tatuaż to to nie razi, ale np cała ręka, ramię w tatuażu to już jest wg mnie brzydkie

Gość gość
a widzisz, mnie się nie podobają małe tatuaże. Nie wiem czemu, kojarzą mi się z kleksami.

Gość gość
Poza tym jak jest się młodym to taki tatuaż się może wydawać fajny, ale taka 50-latka z tatuażem już jakoś tak wulgarnie wygląda. Sama sobie kiedys chcialam zrobic, ale w sumie nie zaluje,ze sie nie zdecydowalam Chcialam albo jakiś napis, albo np motylka małego przy kostce, na łopatce albo na dole pleców, ale to było jak byłam nastolatką, a teraz mam 26 lat i tak sobie mysle, ze nie fajnie to bedzie wygladalo jak skoncze np 40 lat

Gość gość
no cóż, to już zależy od tego jak się komuś kojarzy stare ciało. Mnie starość nie obrzydza ani nie uważam, żebym w wieku 40 lat miła przygotowywać buty do trumny. Mam nadzieję i zamiar nie zatracić swojej osobowości z upływem lat.

Gość gość
Albo takie gwiazdki mi się podobaja na szyi , coś takiego subtelnego.. ale nie mam nic do ludzi co lubią wieksze tatuaze tylko mnie sie to nie podoba osobiście, ale znam fanow tatuaży co dla nich to jest ładne W sumie kazdy ma inny gust, ale kiedys widzialam naprawde ladna dziewczynę, młodą, zdgrabna, ale z duzym tatuazem na rece takim kolorowym i moim zdaniem ja to szpecilo

Gość gość
19:41- Nie miałam na mysli,że 40 lat to starość bo sama mam dużo starszego faceta i mi sie to w nim podoba, ale w wieku 40-lat to już inaczej wyglada taki tatuaz, tak jak nastolatkom pasują inne ciuchy itd, nie mowie zeby sioe ubierac jak ciotka tez, ale nie podoba mi się młodzieżowy styl u ludzi w średnim wieku bo to dziwnie wyglada. A tatuaże są może i fajne u młodych

Gość gość
moim zdaniem takie subtelne tatuaże są dziwne, z daleka faktycznie mogą wyglądać jak narysowane długopisem lub wysypka. a tej dziewczynie pewnie bardzo podobał się jej duży tatuaż.

Gość gość
No pewnie jej sie podobał...Ale np mnie to zdziwiło,ze taka ładna była a cala reke sobie wydziarala , poza tym jak by mi sie to nawet podobało to bym sie bała ,ze gorzej bedzie mi przez to dostac prace

Gość gość
Myślę, że w wieku 40 lat spokojnie będę mogła nosić większość ubrań jakie noszę teraz (jeansy, koszulki, nawet sukienki), więc nie rozumiem czemu tatuaże miałyby mi nie pasować.

Gość gość
a rozumiałabyś lepiej gdyby była brzydka? Co ma uroda do tego? I nie jestem teraz złośliwa, zwykła ciekawość.

Gość mam tattoo
ja mam wytatuowaną prawie całą rękę i za uchem i nie wstydzę się moich tatuaży,nigdy ich nie ukrywałam

Gość gość
też nigdy nie ukrywałam tatuaży i cały czas mi ich przybywa

Gość gość
Jak ktoś ma dobrze zrobiony tatuaż, w profesjonalnym studiu to nie będzie się go wstydzić nawet gdy już się znudzi. Ja mam wytatuowane przedramię i planuję kolejne.

Gość gość
bardzo chciałabym wytatuować przedramię, ale trochę boję się o prace. Teraz pracuję w miejscu gdzie można mieć widoczne tatuaże, ale co gdybym chciała pracę zmienić?

Gość gość
Ja mam dwa duże tatuaże. Mam 36 i jestem pracownikiem biurowym. Nie mogę zgodzić się bz opinią że za 4 lata tatuaż będzie źle wyglądał (magiczne 40 lat) . Jestem pracownikiem z dużym doświadczeniem i nie wyobrażam sobie żebym mogła mieć z powodu tatuaży problem ze znalezieniem pracy. Pierwszy tatuaż zrobilam w wieku 27 lat a drugi rok temu.

Gość gość
To głupie jak pracodawca z góry źle ocenia osobę mającą tatuaż. Z dziarą czy bez, pracuje tak samo. Głupie stereotypy