Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z Was żałuje, że ma tatuaż?

Polecane posty

Gość gość

W każdym temacie o tatuażach ludzie piszą "będziesz żałować". Czy ktoś na forum żałuje?

Gość gość
Tak, ja żałuję. Tatuaż mam ponad 2 lata. Niedługo usuwam :classic_cool:

Gość gość
gość 15.21 - mogę zapytać czemu żałujesz?

Gość gość
tak, załuję. Mam go 18 lat

Gość gość
mnie się tatuaże nigdy nie podobały, ani to nie upiększa ani nic, a wrecz oszpeca i jeszcze można mieć problemy z niektórymi rodzajami pracy jeśli jest w widocznym miejscu Tatuują się osoby ,które na siłę chcą być fajne, albo się nudzą i już nie wiedzą co w sobie nowego zmienić. Poprawianie urody ok, ale tatuaże urody nie dodaja jak dla mnie

Gość gość
a widzisz, dla mnie jest dokładnie odwrotnie. Tatuaż jest dużo mniej inwazyjny niż np. przerabianie sobie nosa. Możecie wpisywać powody dla których żałujecie? Jestem ciekawa.

Gość gość
No jest mniej inwazyjny, ale przecież on nie upiększy w żaden sposob ( chyba, ze z formie makijazu permanentnego ,ale on tez mi sie nie podoba). A jak już ktoś koniecznie chce to chociaż jakiś delikatny i ładny i w niezbyt widocznych okolicach tylko np na kostce czy łopatce

Gość gość
po prostu już teraz nic dla mnie nie znaczy. A musze go nosić :)

Gość gość
Ale jak czasem widzę osoby z wydziarana ręką, cała, albo z tą jakby obręczą dookoła ręki to mi sie to nie podoba kompletnie, no ale kazdy ma inny gust, ja wolę założyc np fajna bizuterię zamiast tego, może byc tez oryginalnie, a można zdjąc. Faceci z tatuażami tez mi sie nie podobaja

Wpiszcie sobie na youtube film o kolesiu z więzienia co miał na czole tatuaż "Jebać sąd". On żałował.

Gość Laura2777777
Kto co lubi, mam koleżankę co uwielbia tatuaże i ma ich ze 3 ,ale mnie te klimaty tatuażu i piercingu jakoś nie kręcą kojarza mi sie z więzieniem

Gość gość
dziś - wiesz, jak komuś się podobają to w oczach tej osoby upiększają. Ja uwielbiam wygląd wytatuowanego ciała. gość dziś - zgaduję, że jakieś złe wspomnienia?

Gość gość
Niby tak, ale ja nie czaję tych klimatów kompletnie. Niby facet z tatuazami jest meski, ale mnie się to nie podoba bo ja lubie facetów którzy wydaja mi sie odpowiedzialni, starszych, a tacy z tatużami kojarza mi się z bad boyami jakimis z wiezienia

Gość gość
gość dziś - zgaduję, że jakieś złe wspomnienia? x nie, po prostu brak wspomnień. A obrazek sobie wisi.

Gość gość
tatuaż więzienny, a tatuaż robiony dla ozdoby w studiu to dwa inne światy. Nie wiem jak to można porównywać. gość dziś - a czy każdy tatuaż musi coś znaczyć?

Gość gość
gość dziś - a czy każdy tatuaż musi coś znaczyć? x pewnie nie musi. Ale takie jest oczekiwanie społeczne :) że to jednak "coś" znaczy. Jak mówię, że ten wzór mi się podobał (teraz już jest mi obojętny) to ludzie są zdziwieni. Wolałabym już nie odpowiadać na takie pytania.

Gość gość
Nigdy tak o tym nie myślałam. W sumie żaden z moich tatuaży nie ma jakiegoś znaczenia, wszystkie po prostu mi się podobały i tak właśnie odpowiadam. Jedyny jaki mi przeszkadzał usunęłam.

Gość gość
up

Gość gość
kwestia gustu, mi się podobają i zamierzam sobie niedługo zrobić. Natomiast ciężko mi jest zrozumieć osoby, które robią to pod wpływem chwili, albo np jak mój kolega- idzie do ulubionego tatuażysty i każe sobie wydziergać "coś fajnego" :o tatuaż może się podobać albo nie, ale nie ma co udawać, że to nie jest poważna decyzja i spore ryzyko..

Gość gość
Myślę, że jak ktoś już jest mocno wytatuowany to ile tatuaż jest ładny to naprawdę nie robi to różnicy. Poza tym ten tatuażysta zna też tego kolegę.

Gość gość
Ogolnie wedlog psychologow tatuaze maja osoby chore psychicznie i takowe tez sobie je robia ;)

Gość gość
co trzecia osoba jest chora psychicznie, więc o czym ty mówisz? ;) Według psychologów tatuaże mają z zasady osoby bardziej otwarte, towarzyskie, impulsywne i energiczne, a żadna z tych cech nie jest związana z chorobą psychiczną :)

Gość gość
up

Gość gość
zatem wszyscy sławni aktorzy , piosenkarze i osoby na wysokich pozycjach są psychiczni skoro mają tatuaże :-D

Gość takajednaaaaaaaaaa
Ja sobie nie zrobię tatuazu bo to jest brzydkie, po cholere sie tak oszpecacie? Tak samo jak te wszystkie tunele w uszach itd sa brzydkie

Gość gość
dla ozdoby, dla niektórych to jest bardzo atrakcyjne :)

Gość gość
To nie jest ozdoba.To oszpecenie ciała

Gość mam tattoo
ja uwielbiam tatuaże i oczywiście mam,jeden ma tylko dla mnie znaczenie,reszta po prostu mi się podobał wzór i chciałam taki tattoo...i ciągle mi mało,znowu chciałabym nowy...jestem kobietą po 30-stce i uprzedzam już pytania ,że nie jestem żadną gówniarą która ma kaprys na tatuaż...tak samo podobają mi się wytatuowani faceci,a na złość mój mąż nie chce się dać namówić na tatuaż :)

Gość gość
gość dziś - a slyszalas o czyms takim jak opinia? Dla mnie szpecace jest powieszkanie ust, ale nie zarzucam nikomu, ze robi to zeby pogorszyc swoj wyglad