Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy krok w kierunku faceta. warto czy nie?

Polecane posty

Gość gość

hej :) proszę o mądre wypowiedzi a osoby wulgarne niech sobie znajdą inny temat. Niedawno skończyłam studia. Miałam na studiach zajęcia z gościem który jest kilka lat starszy ode mnie. Jest wolny, nie ma dzieci. Mam 90% pewności że mu się podobałam. Czy jeśli do niego zagadam teraz, będąc już po studiach - wygłupię się? Czy powinnam to robić? nie chciałam tego robić będąc studentką bo wiadomo że zaraz by były plotki, pierdoły. Jak myślicie? czy lepiej do niego iść na uczelnię pogadać czy może wysłać maila? Od razu piszę do tych co posądzą mnie o to że chcę sobie znaleźć bogatego kolesia. mam fajną pracę i to od kilku lat a studia skończyłam aby podnieść kwalifikacje.

Gość gość
Jesteś po studiach a nie potrafisz założyć tematu w POPRAWNYM dziale?

Gość gość
Jesli facet jest wolny to moim zdaniem nic nie tracisz. Ja sprobowalabym napisac jakiegos lapidarnego ale zabawnego maila...troszke zaczepnego....otwierajacego pole do dyskusji. Jak jestes inteligentna to dasz rade;) powodzenia.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
Jeski ta roznica wieku to wiecej jak 5 lat to nue ma sensu. Wiem co mowie. Lepiej poczekac do 30-stki i zwiazac sie z rowiesnikiem, ktory do tego czasu juz dorasta i dojrzewa psychicznie, dlatego ze lata leca i w ktorym momencie ty bedziesz miala 40 lat a koles 50 i zaczna sie spiny, sprzeczne potrzeby i bledy w komunikacji. Tak to juz jest. Chyba, ze oczekujesz czegos przelotnego, typu zwiazek bez planow na rok dwa lata, tak dla zajecia czasu i zaspokojenia ciekawosci.

Gość gość
Nawet i 5 lat roznicy to moim zdaniem duzo. Z kazdym kolejnym rokiem te roznice staja sie bardziej odczowalne.