Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wychodzicie na południe w takim upale z niemowlakami ?

Polecane posty

Gość gość

... w południe po mieście ? dziś 35 stopni , koleżanka poszła na spacer o 12 w południe po mieście z niemowlakiem. Normalnie mnie zatkało ... przy okazji sie pochwaliła , że jak było 37 stopni też wychodziła .

Gość gość
jak czasem musiałam coś załatwić z dzieckiem, to szłam. Ale tak dobrowolnie nigdy. Na spacer o 8-9 i drugi raz nawet o 19, jak jest bardzo gorąco.

Gość gość
To jest męka, ja się ograniczam :-)

Gość gość
W takie upaly lepiej nie wychodzic, jest to niebezpieczne nie tylko dla dzieci.

Gość gość
Tu autorka , właśnie też mi sie tak wydaje , ostatnio poszłam z wózkiem rano i max 9, 10 byłam w domu . Dziecko w samym body albo pielusze w domu , tak się pytam bo myślałam , że jakas nienormalna jestem .

Gość gość
Jak były takie upały to wychodziłam o 8 z domu, a wracałam o 9-10, drugi spacer wieczorem gdy temperatura spadła. Dzisiaj musiałam zrobić zakupy na obiad i na szczęście nie było tak gorąco jak w weekend. Większość drogi w cieniu lub półcieniu, mały w body i nakryty daszkiem.

Ja też wychodzę w takie upalne dni z dzieckiem tylko w ostateczności.

Gość gość
tylko późnym wieczorem lub ewentualnie wczesnym rankiem

Gość gość
Zadna nie wychodzi a ja byłam dzisiaj z córką na basenie i było dużo matek z niemowlakami w wózkach. Dodam, że praktycznie samo słońce, nie było sie gdzie schować

Gość gość
nie wychodze, bo w ogole nie cierpie spacerow. dzieci leza w ogrodzie, pod drzewami (bujaja sie w kolyskach), wzglednie na balkonie. teraz przeprowadzamy sie do domu z ogrodkiem i tarasem i tam bedzie podobnie, werandowanie w ogrodzie. dluzsze spacery to jak zaczna stabilinie siedziec, a potem chodzic.

Gość gość
Nie wychodze. Corka nawet spiac w cieniu w samym body w gondoli byla cala mokra.

Gość gość i dziecko 4mce
Wychodzę. Po słońcu nie chodzę, szukam cienia. Przy okazji robię szybkie zakupy i po powrocie robię obiad. Jest upalnie, ale jesteśmy odpowiednio ubrani, dziecko dużo pije. W mieszkaniu wcale nie jest przyjemniej, no chyba że w wannie (nieduże mieszkanie z oknami na południowy-wschód).

Gość gość
Ja przedwczoraj wyszłam z dwulatkiem po 17, prawie w cieniu cały mokry i zwymiotował.

Gość gość
ja byłam z dziecmi o 8 rano a potem tak koło 17,a nawet o 21 poszlismy z mezem po pracy bo córa nie mogła zasnąc z gorąca w domu.