Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie od 1 randki 25 letnia kobieta moze iść do łóżka z facetem

Polecane posty

Gość gość

żeby nie zostać uznaną za łatwą i puszczalską?

Gość gość
Najlepiej po miesiącu bądź nawet dwóch miesiącach.

Gość gość
tydzień wystarczy, bo cipka swędzi i trzeba ją zaspokoić

Gość gość
Na pierwszej randce, dekielko do kwadratu. Chcesz, żeby chłopak pomyślał z jakiego jesteś zakonu?

Gość gość
Bez wyzwisk :O mam bardzo małe doświadczenie w seksie.

Gość gość
Weź sobie kochanka 35- 40 lat, wszystkiego cię nauczy, tak jak mój kuzyn uczył mnie.Laska, trzepanie, roochanie w każdej pozycji, łącznie z analem, trójkąt z nim i jego kolegą a potem z nim i jego żoną.Byłam młodsza niż ty.Teraz mąż nawet nie spojrzy na inną kobietę.Ma tyle seksu , ile zamarzy. Dobry seks to gwarancja wierności faceta.

Gość gość
Do łóżka idzie się wtedy kiedy ma się na to ochotę, nie ma jakiegoś konkretnego czasu, jak facet ma cię uznać za łatwą, to i tak to zrobi, bo to nie kwestia czasu, a szacunku. Z doświadczenia wiem, że kobiety nie wytrzymują dłużej niż 2-3 miesiące, po tym czasie zawsze mnie zapraszały do swoich łóżek, więc nawet nie musiałem się starać :)

Gość gość
ale mnie denerwują takie pytania :o same na siebie zakładacie jakieś jarzmo czy homonto społecznej presji, że kobieta coś może albo nie może :o kurde, jesteś człowiekiem a nie jakimś cyborgiem, a jak spotykasz się z kolesiem, który będzie Cię oceniał przez pryzmat tego czy "dasz" mu na 1 czy 3 rande to lepiej od razu sobie daruj frajera :o

Gość gość
Nie ma zasady. Przetrxymalam kiedyś faceta trzy miesiące a po dwóch latach i tak sie rozstalismy. Z mężem piszlam do lozka po kilku drinkach...i jestesmy razem od 15 lat. :)

Gość jeepaka
niema zasady, dokładne jak wyzej, moze ztym sie rozstała bo on pamietał ze 2 miesiace musiał sie uganiac i mógl miec kompleksy,a bardzo mu zalezało

Gość gość
kiedyś taką miałem, rok łaziłem i nic a na boku się z kolesiem bzykała i po rozstaniu za miesiąc wyszła za niego za mąż. Byłem rogaczem jeszcze jako kawaler :)