Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia21dddddd

Zrobil mi zdjecie,co robic?

Polecane posty

Gość asia21dddddd

przyszedl do mojej pracy pewny chlopak...raz, drugi,trzeci...zawsze na mojej zmianie, nawet z byle głupotą.. zawsze podchodzil do mnie. przeszla mi mysl,ze to troche podejrzane,ale olałam.. codziennie przychodził przez 2 miesiące, odkąd tam pracuję, do polowy czerwca. nie widuje go juz, a najgorsze ze kiedy byl ostatni raz, zrobil mi zdjecie.. widzialam to ale nie mialam mozliwosci podejsc i zapytac o co chodzi? w ogole zdarzylo mi się już ze 3 razy ze ktos obcy (facet) robi mi zdjecie i patrzy na nie z poważną miną, nie to,zeby sie posmiac. Co mam robic? troche sie boje. Myslalam zeby poprosic o nagrania z zakladu i na policje ale nie chce sie osmieszyc

nwm popros o nagrania i utwierdz sie ze to na prawdę zdjęcie bo to nie fajnie tak xd

Gość gość
czy to ty kiedyś na kafe pisałaś że ktoś ci zrobił fotkę na przystanku?

Gość gość
W tamtym roku wychodziłem z centrum handlowego i jakaś panna nie powiem ładna, siedziała w bmw 6 taki sportowy model cabrio i jak przechodziłem bezczelnie zrobiła mi zdjęcie z uśmiechem... Wcześniej mijałem ją w tym sklepie i się patrzyła na mnie.

Gość gość
mam nadzieję, że podszedłeś do nie zagaić ? bo jak nie to gamoń jesteś

Gość gość
nie jestem gamoń tylko mam dziewczynę i mogła by przede mną nawet szpagat zrobić na masce tego cabrio , nawet bym na nią nie spojrzał :)

Gość gość
nie, nie pisalam... raczej zrobil bo trzymal aparat pod odpowiednim katem a potem oglądał i wyszedł. No ale wlasnie tez nie mam pewnosci,i on juz tam nie chodzi wiec nie wiem czy sier nie wyglupie,na kamerach tego by pewnie nie bylo widac wyraznie.W ciagu tych 2 miesiecy juz mialam taka sytuacje ze 3 albo 4 razy. Tylko,ze poprzednicy potrafili mi swiecic lampa w twarz a potem to zdjecie ogladac. raz to byla grupka wlochow,innym razem tez jakis obcokrajowiec ale bardziej turek,cos w tym stylu. Raz tez zrobil mi polak. Raczej tego nie lacze ale wczesniej tak nie mialam.No i nie jestem szkarada,czesto mnie podrywaja faceci.. z tych zdjec tez sie nie smiali tylko obczaili z powazna mina,bez skrepowania i wyszli.hm

Gość gość
pokaż fotkę, to zobaczymy, czy nie szkarada :) każda uważa się za bogini, ale my na KAFE to szybko zweryfikujemy, chcesz spróbować :) ??