Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata1992

Wy miastowi nie wytrzymali byście 1godz

Polecane posty

Gość Agata1992

Pracując na wsi. Ja pomagam ojcu, czy to na polu, czy w oborze, gdzie tylko się da. I wiem jaka to jest ciężka praca, ale co wy możecie o tym wiedzieć, siedząc całe dnie w domu. A w taki upał, to 15minut na polu byście nie wytrzymali. Tacy z was chojracy, ale jak by przyszło co do czego, to uf jak gorąco. Ojej mój kręgosłup i tak bez końca bym tylko słyszała wasze narzekanie

Gość gość
Masz racje w 100%.

Gość gość
wiem i jestem dumna z tego że nie muszę tak zapierdalać , nie masz czym sie chwalić że tyrasz jak wół 🖐️

Gość gość
a taki chuj idz se popracuj w jakieś fabryce fizycznie to ci gały zbieleją haha

Gość gość
no ja dzisiaj posiedziałam kilka godzin w klimatyzowanym pomieszczeniu, zrobiłam pare tabelek w excelu, kilka wycen, wykonałam kilka telefonów popijając dobrą mrożoną kawkę, a potem pojechałam taxą na spotkanie ze wspólnikami, byliśmy w japońskiej knajpie, a teraz leżę wyciągnięta na kanapie ze smoothies z truskawek w ręku. tak właśnie to wygląda, jak my miastowi uczymy się 12 lat, zdajemy rewelacyjnie maturę w tym czasie, kiedy ty biegałaś po dyskotekach w remizie i idziemy na ciężkie studia, które kończymy z piąteczkami. wy wsiowi godziny byście nie wytrzymali przy pracy umysłowej :) pozdrawiam.

Gość Agata1992
ty chamko jedna, jakoby my na was nie harowali to byśta z głódu pozdychały wielkie miastowe paniusie Robic sie takiej jednej z drugom nie che ale za to mundrować???? Zamiast porzadnego chłopa z jajami se wziąć to wydziwiają a wydziwiają. bidne te chlopy w miastach jak same takie głupie paniusie wokół nich :P

Gość gość
Kazdy wykonuje jakas swoja prace po co się licytowac. Chyba właśnie dlatego , ze cos cie boli autorko

Gość gość
przecholowałaś, a szło ci całkiem nieźle. 1/10

Gość gość
Jak to sie mowi czlowiek ze wsi wyjdzie ale wies z czlowieka nigdy wlasnie to wiesniaro udowodnilas

Gość Agata1992
Wy jesteście wieśniakami, bez rozumu. Nawet nie dostrzegaćie tego, że ktoś się podszył, ale czego to się spodziewać po miastowych półinteligentach

Gość gość
Ja mam szacunek do ludzi ze wsi za ich ciężką prace.

Gość gość
jakbys miala wiecej oleju w glowie to nie musialabys zapierdzielac w polu, ale czego sie spodziewac po wiejskiej dziewuszce, juz na starcie jestes spalona bo mieszkasz na wsi

Gość gość
20:18 przecież ktoś musi pracować na wsi przecież wieś żywi nas wszystkich i powinnaś mieć szacunek do ciężkiej pracy.

Gość gość
Nie wytrzymaliby, ale też i nie muszą :)

Gość gość
Pff, ja jestem ze wsi i bym nie wytrzymała :D

Gość gość
Ja szanuje ludzi ciężko pracujących. Wiem też, że nie każdy ma do tego predyspozycje i to też trzeba uszanować.

Gość gość
no tak bo tylko ty wytrzymujesz, ja jestem z miasta ale co roku 2 mies prawie spędzałam u rodziny na wsi, załapywałam się na sianokosy, żniwa itp, krowę też wydoję bez problemu. A jakoś nie widzę powodu żeby uważać się za bohaterkę . a inni to umrą po minucie