Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstyd mi że daję się wykorzystywać w pracy

Polecane posty

Gość gość

nie mam z kim o tym porozmawiać bo mi wstyd, a poza tym i tak nie mogę rzucić tej pracy bo zdechnę z głodu :( pracuję w call centre na umowę zlecenie. na zmiany - 12h pracy w dzień, potem 12h w nocy i 2 dni wolnego, z którego i tak odsypia sie połowę pierwszego dnia. nie ma żadnych przerw. możesz najwyzej wyjść na kilka minut do łazienki czy coś szybko zjeść ale jest nacisk na odbieranie telefonów, które dzwonią praktycznie non stop. oprócz braku normalnych przerw we znaki daje się ciągłe patrzenie w ekran monitora i puchnięcie nóg od ciągłego siedzenia. pracuje się według grafiku, nie ma znaczenia czy to święta, i tak zarabia się 1tys podstawy + kilkanaście groszy za obsłużonego klienta. miesięcznie ludzie zarabiają więc 1500-1900zł. ja juz nie wyrabiam :(

Gość gośćA
Też pracowałam 4lata w mniej więcej takim trybie zero życia prywatnego, nagodziny i pensja miesięczna ok 1 200zl; ( szef mi podziękował z dnia na dzień miał uczniów za dużo i znajoma która potrzebowała pracy dlatego znalazł byle pretekst i nara...Mimo to teraz brakuje mi tego trybu pracy w tym jakim ppracowałam zawodzie; (

Gość gość
gośćA dziś ojejku współczuję :( ja to chociaz mam te parę stówek wiecej na ziemniaki i chleb z biedry :( a ja tam pracuję tylko dlatego, że jest spora rotacja i brakuje ludzi. ten tryb jest straszny, nie wiem jak mozna by do tego tęsknic