Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniu35

Pralka w kuchni kogo jeszcze wkurza?

Polecane posty

Gość Aniu35

Byłam w środę u mojej starej znajomej. Zawsze przyjaźniłyśmy się, bo znamy się jeszcze ze szkoły. Ale... Ona teraz ma 36 lat i mieszka z mężem. Ja również, ale nie ważne. Byłam u nich na drinku z moim kochanym i... oni mają pralkę w kuchni. Strasznie nas to ździwiło. Mąż po wyjściu bardzo się z tego śmiał. Mnie to poczatkowo nie wzbudziło większego zainteresowania. Ale jednak potem jak się nad tym zastanowiłam, to faktycznie mój facet miał rację. Dziwne!!!

Gość gość
mnie nie wkurza, ale dziwi :p niektórzy ludzie tak mają, ale według mnie łazienka jest od trzymania brudów i prania ich :)

Gość gość
wynajmuje mieszkanie i mam pralke w kuchni lazienkaa jest mala w wanna kibel iumywalka kosz na brudy ledwo 2 osoby wejdzie to gdzie mam pralke dac do wanny lub zamiast?!

Też mam pralkę w kuchni. I w mieszkaniu, i w domu. Tak mi jest po prostu wygodniej. W łazience mam miejsce na inne rzeczy. Chciałam mieć fajną wannę, to nie było opcji, żeby pralka tam weszła. Poza tym, stoi zamknięta w szafce, nikt jej nie ogląda, a kosz na pranie jest w łazience. Może sobie kiedyś zrobię pralnię osobno, jak kupimy większy dom, póki co pralka w kuchni mi odpowiada.