Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

problem z kolanem pomocy

Polecane posty

Gość gość

witam, w poniedziałek niefortunnie poślizgnęłam się na podłodze tak, że wypadła mi rzepka... nigdy wcześniej tak nie miałam -to był pierwszy raz. Podczas upadku noga strasznie mi się wykrzywiła, że nie dziwie się, że rzepka mi wypadła... upadłam z wielkim hukiem i krzykiem na podłogę. Wgl nie mogłam się podnieść bo czułam straszny dyskomfort... (kolano miałam z boku nogi). Przyjechała karetka.. dali mi zastrzyk przeciwbólowy i zabrali do szpitala. Tam znowu na własne życzenie dostałam ponownie zastrzyk i jakąś kroplówkę. Lekarz ręcznie nastawił mi rzepkę. Bez problemu wskoczyła na miejsce i odziwo bez szczególnego bólu. Zawinął mi bandażem elastycznym i zabrał na RTG. Po rentgenie normalnie mogłam stać na tej nodze i chodzić... oczywiście strach i lekki ból był, ale po taki urazie to chyba normalne.... a jednak założyli mi gips na 3 tygodnie... 27 lipca dopiero idę na wizytę kontrolną do ortopedy i zdjęcie gipsu... ale do tego momentu chyba oszaleje.. mam gips od uda do kostki,,, jest mi ciezko chodzic o kulach bo to cholerstwo waży strasznie dużo... jest mi ciężko spać i ogólnie funkcjonować... mam dość. w dodatku jest strasznie gorąco.. i są wakacje. Wyjazd nam morze szlag trafił... czy mialyscie cos takiego ? jak dlugo trwa leczenie tej rzepki ile trwa rehabilitacja ? teraz mam 30 zasrzykow w brzuch przeciw zakrzepowych i jakies tabletki... nie chce zeby pozniej ponownie wsadzili mi w gips.. w szpitalu mowili cos o stabilitatorze... niech kos cos podpowie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować