Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem honorowym dawcą nasienia mam stałe klientki z tego żyję

Polecane posty

Gość gość

Mam 29 lat i zawód ten uprawiam od 23 roku życia. Dbam o formę, jestem wzorowym facetem, każda kobieta pragnie moich genów dla swoich dzieci. Kocham to co robię i to się liczy. Do tej pory zapłodniłem około 250 kobiet oraz oddałem około 400 razy nasienie dla kobiety. Mam już pewnie z 600 dzieci. Zapładniam metodą naturalną oraz oddaje nasienie do probówki na in vitro, ale dochodzę przy klientce aby miała pewność że to moje. Zapraszam chętne panie do moich usług: Mam aktualne badania i legitymacje honorowego dawcy nasienia - zapłodnienie naturalne w cenie 150zł - nasienie do probówki 300zł

Gość gość
Ja jestem chętna drogą naturalną, bo mąż nie możę mnie zapłodnić. Może Panu się uda.

Gość gość
Za parę lat, dzieci tych kobiet się poznają, będą uprawiać ze sobą seks i będzie to kazirodztwo hehe

Gość gość
gość dziś Za parę lat, dzieci tych kobiet się poznają, będą uprawiać ze sobą seks i będzie to kazirodztwo hehe x Dzisiejsze dziewczyny robią gorsze rzeczy niż kazirodztwo

Gość gość
Ja takze jestem honorowym dawca.Za swoje nasionka nie biore pieniedzy.Pomogę każdej potrzebującej kobiecie,ktora pragnie dziecka.Zapłodnienie w naturalny sposób,lub do kubeczka.Polecam sie dawcaspermy@gazeta.pl