Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o starych babciach idących ze szlugiem?

Polecane posty

Gość gość

ledwo i dzie,ale się zaciąga ostro

Gość gość
no to co. w tym wieku ma jeszcze się starać o zdrowie? po co. lepiej zapytaj co sądzę jak widzę 30 letniego człowieka który zamierza swoje życie oddać nałogowi. debil.

Gość Laura2777777
Że to wygląda wulgarnie. Jak ja będę starsza panią to będę chciała być zawsze elegancka, z klasą np Beata Tyszkiewicz jest idealna, albo ta babcia z serialu rodzinka.pl Może będę stara i pomarszczona (choc i tego bede sie starala jakos uniknac),ale mam zamiar wyglądać z klasą

Gość gość
ha ha akurat Beata Tyszkiewicz pali i to bardzo dużo, zresztą cerę też ma zniszczoną od tych fajek

Gość Laura2777777
Nawet jak pali to i tak ma klasę, gorzej jak jakaś babcia zaniedbana idzie ze szlugie, strasznie to wygląda, ciesze się,ze ja nie palę i nie mam zamiaru bo cera sie o tego strasznie niszczy. Na imprezach owszem, czasem zapaliłam, ale to było bardzo rzadko wiec nie wpadlam w nałóg

Gość Laura2777777
W ogóle juz po kobietach po 30-stce widac zmarchy z tego palenia, no i po cholere sobie tak niszczyc urode. U facetow tez mi sie palenie nie podoba choc jestem w stanie to zniesc ,ale wole niepalacych

Gość gość
to wygląda okropnie , trzęsą jej się ręce jak podpala tego peta, narzekają na małe emerytury a na pety to ich stać