Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka7890

Seks a nieregularna miesiączka.

Polecane posty

Gość Agnieszka7890

Witajcie. Na wstępie powiem że mam 18 lat. :) na kilka dni po 18 urodzinach straciłam dziewictwo z chlopakiem którego kocham. Ale do rzeczy. Otóż od kilku lat mam nieregularne miesiączki. Nigdy nie mogłam obliczyć kiedy będe mieć okres. Przez ostatnie dwa lata bardzo zanikal mi okres (miałam co 2 miesiące) przez stresujący związek z byłym partnerem, który mnie Niszczyl. Teraz mam wspaniałego chłopaka z którym chciałam przeżyć pierwszy raz. Dotychczas uprawialismy seks przerywany po którym dostałam normalnie okres. Kiedy skończyłam miesiaczkowac znów uprawialismy seks w ten sam sposób. Bardzo dokładnie wszystko zaplanowaliśmy, bez gumki bo nam nie odpowiada seks z gumką. Ostatni okres mialam 8 czerwca (wcześniej 3 maja) sądziłam ze teraz będę mieć 8 lipca ale naiwna myślałam że może uda się. Ale jednak nic nie ma. Wtedy też sądziłam że dostanę 3 maja a dostałam 8 czerwca. U ginekologa nigdy nie byłam, nie mam objawów ciąży, śluz mam biały. Co się dzieje?

możesz być w ciąży :-) zakup sobie test ciążowy, ale najlepiej to idź do lekarza, bo zanikanie i nieregularny okres to nie jest objaw Twojego zdrowia. możesz mieć poważne problemy. i dlaczego zdecydowaliście się na seks bez gumki w tym wieku? jesteś gotowa na dziecko?

Gość Agnieszka7890
Zanikanie i nieregularny mam od lat a dopiero w maju straciłam dziewictwo. Po straceniu miałam okres. Więc bez szaleństw. Emocje Górą. W każdym razie w czerwcu o wiele więcej uprawialismy seksu przerywanego i dostałam okres...

Gość gość
Poczekaj do 15 lipca. Zawsze możesz w razie czego dokonać mechanicznej aborcji.

Gość Agnieszka7890
Na czym polega mechaniczna aborcja?

Gość gość
zawsze możesz skońćzyć z mostu - spoko.

Gość gość
Wziąć mega gorąca kąpiel. W sumie możesz ją wziąć i teraz. A kilka dni wcześniej ktoś odkopal na kafe temat o mechanicznej metodzie i szukam o tym w necie ale kiepsko mi idzie. Ktoś pisał aby rurką podważyć to, co się tworzy w nas i zamyka wyjście na zewnątrz.