Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę nigdzie wyjechać przez psa i drogie hotele dla psów

Polecane posty

Gość gość

nawet na 2-3 dni, rodzice się nim nie zajmą, znajomi też nie, bo albo mają swoje psy albo inne problemy, super a nie mam 200zł żeby wywalić na hotel dla psa, bo niestety tak zdzierają jakby to był Hilton :(

Gość gość
to po uj kupowala psa?

Gość gość
co ty bredzisz ja jadę nad morze z psem nikt nie robi problemu gdzie ty żyjesz

Gość gość
Zapłać jakiemuś młodziakowi z rodziny/sąsiedztwa z pięć dyszek i na pewno weźmie go na spacer i nakarmi itd. :) Jakby nie patrzeć cztery razy taniej niż hotel, a pies zostanie w domu, więc się nie będzie stresował tak bardzo.

Gość gość
możesz jechać z psem!

Gość gość
nie mogę jechać z psem, bo nie mam auta, a przewoźnik nie wozi zwierząt ( polski bus) , po uj kupowałam? nie kupiłam - adoptowałam go, by nie był psią sierotą i kocham go najbardziej na świecie, tylko przykro mi, że na nikogo z ludzi nie mogę liczyć

Gość gość
a skad jesteś i jaki to jest pies?

Gość gość
z Warszawy, to duży i żywiołowy pies, 25kg, dlatego raczej dziecku ani osobie starszej bym go nie powierzyła ( gdyby miał tak z 5kg to babcia by mi pomogła :( )

Gość gośćula
nie rozumiem cie ,masz psa i zaplanowałaś wakacje bez niego i teraz jęczysz ? dlaczego nie uwzględniłas psa w swoich wakacyjnych planach ? inny rejon ,inny przewoznik ? co do wakacji z psem jest naprawdę masa możliwości ! są nawet specjalne wczasy z pupilem.

Gość gość
Ale chajs na wyjazd masz? Nie tragizuj, niektóre psie hotele sa juz po 40zl doba. To taki majątek? Jak masz na wakacje to i pare groszy na psi hotel znajdziesz.

Gość gość
gdybyś był bliżej i pies mniejszy to bym pilnowała nawet za darmo bo ja ze śląska. pożycz na ten hotel bo chyba nic innego nie wymyślisz pożycz od rodziny może ci trochę dołożą lepiej dać psa do hotelu niż byle komu i się martwić co się z psem dzieje a tam ci go przypilnują i jakąś umowę chyba się zawiera z takim hotelem

Gość gość
nie zaplanowałam! to miało być spontanicznie... nie pojadę i tyle

Gość gość
*30- 40 zl. Doba. Poznań.

Gość gość
a sąsiedzi? Nie pisz, że nigdzie nie możesz jechać - nie możesz jechać tam gdzie sobie wymyśliłaś, ale jest masa innych miejsc, mnóstwo ludzi jeździ z psem na wakacje, pociągiem można, w większośc***ensjonatów nie robią problemów.

Gość gość
Poszukaj po forach psie hotele. Lub prośbę kto się zaopiekuje. Ja bym wzięła Twojego psa na hotel ale mieszkam 200km dalej na wschód.

Gość gość
jak go tak kochasz to siedz z psem a nie o wakacjach myslisz solo

Gość gość
nie będę go ciągać do KRAKOWA bo to z 3 godziny jazdy, a on już po 40 minutach ma dość podróży piszczy i wymiotuje w aucie, a w kagańcu w autobusie piszczy albo wyje, koniec tematu po prostu chciałam się wyżalić

Gość gość
Zabieram ze sobą psa wszędzie tam,gdzie to jest możliwe.W razie potrzeby lepiej dać psa do hotelu niż oddać pod opiekę niepoważnej osobie.Zanim kupiłam psa długo rozważałam swoją sytuację,hodowca mi powiedział,żeby10xpomyśleć,bo pies to przyjaciel,ale też kosztowna i kłopotliwa inwestycja :-P

Gość gość
to jedz z psem. malo to hoteli/gospodarstw agroturystycznych zezwala na nocowanie z psem?

Gość gość
Ja mam wyżła 30 kg wagi, duże psisko i normalnie jeździ z nami pod namiot. Tez nie mamy auta, to jeździmy pkp i pies spokojnie leży przy nodze i śpi, żadnego piszczenia czy rzygania. Także jak nauczyłaś tak masz.

Gość gość
a co ma rzyganie psa do nauczenia jełopie