Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie macie tak że czasami nie chce wam sie żyć z powodu niespełnienia w miłości ?

Polecane posty

Gość gość

bo u mnie to wiecznie nawracający dół. A dodam że mam męża i dziecko. Ale to tylko tak fajnie brzmi a w rzeczywistości to wszystko jest w moim życiu nie tak. Wszystko co mogłam to spieprzyłam w moim życiu, wszystkie szanse na miłość i szczęście. A teraz już tylko będę coraz to starsza, coraz to brzydsza i stargana życiem

Gość gość
jak dla ciebie miłość = szczęście no to składam serdeczne kondolencje :D

Gość gość
Tez tak miewam. Nie ma miedzy nami zadnej chemii, a jest dziecko. I tak tkwimy, bez bliskosci. Nie umiem sie wyrwac, boje sie, ze bedzie mi ciezko z dzieckiem. Nawet nie mialabym gdzi emieszkac:(

Gość gość
21:18 dobra nie chodzi o jakiś euforyczny stan ale po prostu o poczucie spełnienia

Gość 10cechmilosci
Miłość nigdy nie będzie wymagać od Ciebie zrobienia czegoś, co nie jest dla Ciebie dobre. Miłość nie jest odczuciem, ona jest zasadą. W miłości pojawią się odczucia, ale one nie są dowodem miłości. Miłość chce tego, co dobre dla drugiej osoby. Własna osoba jest na drugim miejscu. Miłość nie jest zadłużeniem. Miłość przynosi wzrost, który zmienia osobę. Miłość to wybór i postawa. Miłość nie jest ślepa. Miłość trwa, nawet wtedy, gdy kochana osoba odchodzi. Miłość szanuje wybory kochanej osoby. Gdy kochamy, nie narzucamy swojej woli. Przyjęta miłość staje się błogosławieństwem. Utrzymanie miłości wymaga poświęcenia, inicjatywy, czasu i ciężkiej pracy. Bóg to miłość. Dlatego miłość jest zawsze dobra.

Gość gość
też tak mam , ta dziwna tesknota za spelnieniem az czasem boli ..

U mnie podobnie... Mąż, dziecko, później poronienie i wieeelka przepaść... Jutro wyjeżdżam z Dzieckiem na urlop to nawet nie Powiedzieliśmy sobie nic miłego przed pójściem spać.... Masakra... Tylko usiąść i płakać....