Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Pań. Ilu mieliście partnerów seksualnych, a o ilu wiedzą wasi mężowie?

Polecane posty

Gość gość
10:25 jak zwał tak zwał :D Zawsze myślałem, że kobiety wolą mniej zużytego który szanował sie, a tu takie coś. :O

Gość gość
Mój facet przede mną miał tylko 1 partnerkę, ale to nie znaczy, że jest kiepski w łóżku. Wręcz przeciwnie ;) Nie chciałbym takiego co miał 10 kobiet przede mną. :O

Gość gość
mówiłam że temat przerósł autorke. Po drugie bądźmy szczerzy nigdy średnia ilość mężczyzn jaką miały zwykle kobiety nie będzie większa od średniej ilości kobiet jaką mieli mężczyźni. I dobrze

Gość gość
Dobry temat uświadomi prawików i naiwnych śmieci idealistów. :DPiszcie laski. :)

Gość gość
a co nas autorka obchodzi kretynko. Kobiety ciekawostki ujawniają i doceniamy szczerość. ;)

Gość gość
nie trzeba nikogo uswiadamiac poczytaj temat o ilosci kobiet jaką mieli faceci i jest ok. Nie ma nic gorszego jak nuedoswiadczony facet. Moj miał 12. Ważne żeby pózniej nie zdradzał

Gość gość
Tak więc, prawik, idealista, szanujący sie, porządny z małym przebiegiem to g****o jednym słowem bo nie doświadczony. No ciekawe. :)

Gość gość
"Nie ma nic gorszego jak niedoświadczony facet" dobre

Gość gość
autorka jest tak głupia że aż brak słów. Najpierw sama dawala komentarze ile to nie ma dzieci z kochankami a teraz tępi prawiczki i się wyśmiewa. Jedna z głupszych osób nka kafe

Gość gość
Istotne dla was jest gdzie facet zdobył doświadczenie ?, bo wygląda na to że tylko prostytutki zaakceptują niedoświadczonego. Pytam zupełnie serio.

Gość gość
nie jest istotne. Ale lepiej jak facet miał więcej kobiet i tyle. Temat do zakończenia

Gość gość
udaj sie do dziwek za $ po doświadczenie,ale nie przyznawaj sie przed kobietami że chodziłeś na d***** bo cie zjedzą i wyplują :D

Gość gość
10:53 dzieki za szczerość :)

Gość gość
kogoś nieaktywnego seksualnie nie można nazwac facetem. taki nieudacznik jest traktowany na równi z hivem. wbijcie to sobie do łbów prawiki itp.ścierwa szanujące sie. :D

Gość gość
kolo myśli, że jak nie będzie sie puszczał to będzie miał branie buhahahahaha

Gość gość
Wiemy, wiemy, najpierw dzifki za kase aby zdobyć doświadczenie, a dopiero później można brać sie za związek z kobietą. :)

Gość gość
dokładnie prawiku nieudaczniku tylko prostytutka zaakceptuje twoje nieudacznictwo seksualne :D

Gość gość
dokładnie prawiku nieudaczniku tylko prostytutka zaakceptuje twoje nieudacznictwo seksualne :D

Gość gość
dzieciaki do piaskownicy. Piasek przywieźli

Gość gość
To sie nazywa szczerość do bólu.

Gość gość
Siedmiu miałam. Mąż nie wie o żadnym, bo...nie mam męża! :D

Gość gość
10:24 dzieci nic nie wiedzą o takich sprawach :)

Gość gość
a ja ośmiu miałam, z tym że mam męża który o niczym nie wie naiwniaczek hihi

Gość gość
ja miałam 5 mąż 16

Gość gość
Panowie nie łamcie sie rozwiązłością kobiet, bo u kobiet szybko przemija uroda i pozostanie im gumowy przyjaciel. :DWtedy wy będziecie sie śmiac ostatni i będziecie pukać młode atrakcyjne studentki. Konkurencja jest ogromna dlatego seks juz kosztuje grosze. :)

Gość gość
kto się łamie. I tak wiadomo że statystyczny facet miał więcej kobiet niż statystyczna kobieta mężczyzn. Temat ogólnie do kitu i do zamknięcia

Gość gość
cipke sobie zamknij kretynko, to forum ogólne i jak ci sie coś nie podoba to wypiertalaj k***is(z)onku na inny temat :D

Gość gość
kobiety przed partnerem zaniżają ilość partnerów, bo nie chcą wyjść na ku:rwe przed mężem, a faceci zawyżają ilość partnerek bo nie chcą być obiektem kpin. Wiadomo, jak facet nie ***** to śmieć, kaleka i nieudacznik zdaniem kobiet. :)

Gość gość
Miałam jednego , męza. Mąz mial jedna, mnie. Najseksowniejszym organem u ludzi jest mózg :P i dlatego trzeba wybierac mężczyzne z mózgiem, bo fujare to kazdy ma :D

Gość gość
ja jestem kobietą,i zawyżyłam,żeby nie wyjść na "du/pe z rączką" jakbym tak reagowała,na zaloty ,to pewnie mogłabym bić rekordy,tylko po co? od lat nie byłam z nikim,i w ogóle mi to nie przeszkadza,w niczym,sex dla mnie ma sens wyłącznie w związku,i z miłości ...ale inni mogą mieć na ten temat zupełnie inne zdanie,ja tego nie neguję,choć facet typowy je/ba/ka ....no miałabym obrzydzenie..