Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24lata a ona 16 ???

Polecane posty

Gość gość

Czy jestem pedofilem piszemy sobie przez neta od paru już dni mam ją odwiedzić w sierpniu bo troche daleko mieszka co o takiej różnicy wiekowej myślicie ??? Od ilu lat prokurator mnie może dopaść??

Gość gość
ponizej 15 to pedofilia. Możesz ****ać

Gość gość
ja mam 30 lat i jestem chłopakiem 17 latki :) młode kobiety są super

Gość gość
Prokurator już cię nie dopadnie, bo za pedofilię uznaje się stosunki z osobami poniżej 15 lat. Ale jak dla mnie wasza relacja może być trochę dziwna. Też mam 24 lata i nie wyobrażam sobie być z 16-latkiem, przecież to dzieciak, nie wiem nawet o czym z takim rozmawiać, to za duża różnica.

Gość gość
Jest różnica między związkiem 24-latka i 16 latka i gdyby role się odwróciły. Faceci chcą seksu, kobiety rozmowy

Gość gość
poniżej 18 jesteś pedofilem na zachodzie, to i w PL też

Gość gość
gość dziś Jest różnica między związkiem 24-latka i 16 latka i gdyby role się odwróciły. Faceci chcą seksu, kobiety rozmowy x Nie dlatego. po prostu kobiety lecą na starszych bo ustawiony finansowo, doświadczony seksualnie, własne mieszkanie, samochód itd. a faceci wolą młodsze bo mniej marudzą i nie mają tak dużego doświadczenia i tak dużej liczby partnerów seksualnych. on 24 oda 16 a ta poniżej autora 24 ale wolałaby być z facetem 30 latkiem.