Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty facet proponuje mi romans Wejść w to

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie. Jest miły, kulturalny, na poziomie, zaradny. Ja od roku singielka bez szczęścia do facetów. Co byście zrobiły na moim miejscu? Spróbować czy nie?

Gość gość
Masz mózg to go używaj. Po co Ci żonaty zdradliwy frajer?

Gość gość
Jestem długo samotna, on wpadł mi też w oko. Niestety jest żonaty, wiem. Ale na jakiś czas dopóki kogoś nie znajdę na stałe? hmmm , sama nie wiem.

Gość Kuszetka
Poczytaj trochę forum, jak kończą się takie historie. Nie warto. Zaciśnij zęby i daj sobie spokój.

Gość gość
Wściekła żona obleje Ci twarz kwasem :P

Gość gość
Ok. Możecie podać jakieś linki?

Gość gość
Linki do rozumu?

Gość Kuszetka
Leniuszek :)

Gość gość
Zaciążysz z żonatym i będzie Ci głupio :D

Gość gość
jak chcesz to wejdź, tylko że potem pewnie kopnie cię w tyłek gdy mu się znudzisz, ale co się pobawisz to twoje

Gość gość
ze mna tez chca sie mlodsi zonaci spotykac .

Gość Kuszetka
To wejście może okazać się wejściem w g...o. Niestety, taka prawda. Posłuchaj, co Ci radzą.

Gość gość
Skoro w ogole bierzesz pod uwage wspoludzial w zdradzie, to znaczy ze nie jestes warta faceta ktory bylby ci wierny. Dawaj d**y zonatemu, bo szkoda normalnego faceta dla ciebie.

Gość gość
Chwileczkę. Jaki współudział w zdradzie? Przecież ja nikomu nie ślubowałam. Gdybym z kolei ślubowała to nie zdradziłabym nigdy.

" gość wczoraj ... Po co Ci żonaty zdradliwy frajer? " Zabieram Gościowi to i podpisuję się pod tym.:D

Gość gość
Skoro jesteś sama nie ślubowalaś nic nikomu to czemu nie:-) ale zabezpieczaj sie:-)

Ale chodzi o to czy rzeczywiście frajdą jest uprawiać seks z frajerem? Bo jeżeli gostek ma żonę, więc przysięgał wierność, no chyba że nie przysięgał wierności...poza tym ten facet też już należy do żony w pewnym sensie, więc nie cudzołóż. Twoja sprawa. Napisałem tylko jak to widzę.

Gość Kuszetka
Seksualne przygody nie zrekompensują Ci tego, czego najprawdopodobniej szukasz. No, może na trochę, a co później? Płacz i zgrzytanie zębów?

Gość gość
A ja Ci odpowiem z czystegoi serca.. jestes samotna.. wyjdz do ludzi zabwa sie, ale nie z facetem, ktory ma zone.. ten typ nie jest nic wart, czlowiek planujac swoje zycie, nie siega czegos co nie da mu satysfakcji seksualenej/partnerskiej.. błagam nie pakuj sie w to

Gość gość
Ludu Jeśli pytanie jest serio rób to co tobie pasuje Nie kochasz go więc będzie to tylko chodziło o seks. Chyba ze go kochasz :classic_cool: :-p

Gość gość
żonaty facet proponuje Ci żebyś została jego kochanką? chyba dobrze Cię zrozumiałam, na samo słowo kochanka mnie osobiście "odrzuciłoby" od takiego faceta i nie umiałabym się podniecić na widok kogoś takiego wiedząc że nic dla niego nie znaczę, tylko że ma ochotę mnie przelecieć

Gość gość84
Kolejna kretynka.

Gość gość
Twój wybór, tylko pamiętaj ,że dla wielu facetów będziesz już tylko materacem.

Gość gość
jezeli chcesz zeby ci wkladal po tym jak wkladal (oczywiscie w ramach obowiazku malzenskiego) swojej zone, to sie zgodz:), jak chcesz zeby Ci przytulal klamliwym sukin....., to tez spoko, jak lubisz byc ta druga, mniej wazna szmata, to nie ma problemu myslenie nie boli

Gość gość
Twoje d.......twojs sprawa. Jezeli chcesz tylko i wylocznie sex dlaczego by nie. Jestem kobieta i my tez mamy potrzeby. Natomiast nie angazyj sie uczuciowo, zadnych pytan, obiecanek, wieczornych telefonow, zadnych sms jak teskni......... Inaczej bedziesz miala problem zawsze oszukana, swieta to bedzie z zona, urlop tez, niedziela sidzisz samma i czekasz na oszusta. Musisz mie swoje zycie , zainteresowania.......

Gość gość
Typowo polskie wyzywac kobiete od szmaty, k...... i tak dalej.

Gość gość
Kolega mi kiedys powiedzial ze sa zony i przygody k***y. Tyle w temacie.

Gość gość
Jeżeli połykasz i bierzesz wytrysk na twarz to wchodzić w to.

Gość gość
A dlaczego by nie? Sama przyjemność.

Gość gość
Ona nic mu nie ślubowała jest wolna może robic co chce i z kim chce. Wyrażając swoje opinie o szmacie i tak dalej pomyślcie ze wieksza krzywdę robi zonie bo nie szanuje ani zony ani kochanki, jesli tego nie dostrzega nie ma wartości takiej. To nic nie wart mezczyzna. Jesteś sama możesz oczywiście jak chcesz wejść z nim w romans ale czy to będzie satysfakcjonujące dla ciebie.