Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty facet proponuje mi romans Wejść w to

Polecane posty

Gość gość
kaochana, jesli w ogóle ROZWAŻASZ tę propozycję, to jestes warta tego zdradliwego GNOJA- swój ciągnie do swojej... a o nieuczuciowym angażowaniu sie, to powiem- z zasady kobiety sie angazują- chyba,że zajmuja sie tym zawodowo czyli sa prostytutkami... bye

Gość gość
Ha ha "typowo polskie" Jasne w innych krajach szanuje się takie kobiety lol :D

Gość gość
jesteś dziwna, jak ci proponuje? czyli co? powiedział tobie ze pare razy w miesiącu przyjdzie do twojego domu na bzykanie? weź się ogarnij masz cos deklem, byłas rok sama i marnujesz szanse na poznanie kogos na serio, na zycie. kup se wibrator ale qrwa szanuj się bo inni tego nie zrobią, weź tez pod uwagę fakt, ze kiedyś to się skończy a pracować nadal w tym samym miejscu będziesz chciała?mysl ze jest jakies jutro bo szkoda zycia no i wypinasz d**e komus kto niby już opiekuje się jakąś kobietą, no i wesołych świąt:-)

Gość gość
powiedz mu ze się zgodzisz jak jego zona nie będzie miała nic przeciwko temu, wiec może od razu do niej niech dzwoni i zapyta

Gość gość
Jak się proponuje romans? Siada się w kawiarni jak na spotkaniu biznesowym i on ci składa ofertę, a ty obiecujesz ją rozpatrzyć? :P Uprzedzam, nie jestem złośliwa... pytam z ciekawości :)

Gość gość
Nic z tych rzeczy, po prostu tak się zgadaliśmy, złapał mnie za rękę, przytulił do siebie i pocałował, zapytał czy jest szansa byśmy byli bliżej no wiecie o co chodzi.... No ale ta obrączka

Gość gość
Moralność Kalego.

Gość gość
żałosny facet, jeśli lubisz jak ktoś cię nie szanuje to sobie w to wejdź

Gość gość
a potem za loży kolejny temat: ''MÓ(!)facet mówi mi,że nie rzuci swojej żony, a my bedziemy mieli dziecko'' :D:D:D