Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laserowe leczenie nietrzymania moczu, gdzie na Podkarpaciu?

Polecane posty

Gość gość

Hej, czy mógłby ktoś polecić mi jakies sprawdzone miejsce? to podobno całkiem skuteczna metoda i zastanawiam sie czy musze gdzies dalej jezdzic, czy znajde jakiegos specjaliste na Podkarpaciu.

Gość gość
Sama skorzystałam z takiego zabiegu, więc widząc pytanie popędziłam od razu spojrzeć w dokumenty by upewnić sie co do nazwy gabinetu, doceń mój trud :D No więc była to "MoJa Estetyka" w Rzeszowie na Litewskiej - zabieg poszedł sprawnie, właściwie to znacznie sprawniej niz na poczatku sądziłam. Wytłumaczono mi, że to za sprawą nowoczesnego lasera, którym dysponują, jako nieliczni w kraju. Tutaj masz zresztą więcej info (http://www.mojaestetyka.pl/) . Innych gabinetów nie kojarze. Nie wiem skąd jesteś dokładnie, no ale jesli wspominasz o Podkarpaciu, to mysle, że Rzeszów to dla ciebie optymalna lokalizacja gdziekolwiek by to nie było ;)

Ze swojej strony muszę polecić klinikę Bonadea w Krakowie. Nie jest to co prawda podkarpackie, ale do Krakowa jest bliziutko i przynajmniej będziesz miała pewność, że lekarze wszystko zrobią profesjonalnie i bez bólu. Miałam dokładnie ten sam problem, wykonałam badania, a potem znalazłam tę klinikę w internecie. Podjęłam się leczeniu i na prawdę czuć różnicę. Już nie mam problemu z posikanymi spodniami i majtkami. Tutaj info gdybyś była zainteresowana: http://bonadea-krakow.net.pl/oferta/ginekologia-estetyczna/leczenie-wysilkowego-nietrzymania-moczu-laserem-fotona/

Gość gość
Ja nie znalazłam dobrego specjalisty na Podkarpaciu. Byłam u kilku lekarzy, jednak żaden nie rozwiązał mojego problemu. Dopiero zabieg w Klinice Magnuccy przyniósł w końcu efekt i problem nietrzymania moczu zniknął. Polecam ich - są bardzo profesjonalni i doświadczeni.