Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość luka

Mamy malych dzieci jak sobie organizujecie dzien? Jak radzicie?

Polecane posty

Gość gość luka

Pytam bo siie zastanawiam nad drugim dzieckiem i mysle czy nie za szybko decyzja o nastepnym potomku. Mam obecnie synka 2,5 l i on od wrzesnia pojdzie do przedskola. Dzieckiem zajmuje sie sama. Mieszkam na wsi.

Gość gość luka
Oczywiscie ytanie kieruje do mam ktore nie maja pomocy od babc, nian i zlobkow tylko prawie 24 godz sie zajmuja dzieckiem, dziecmi.

Gość gość
Autorko mój synek ma rok. Planuje w październiku drugie dziecko. Dzieckiem zajmuje sie sama. Rowniez moeszkam na wsi :-) damy radę :-D

Gość gość
Jeżeli mogę ci coś podpowiedzieć, to zaplanuj sobie to tak aby drugie dziecko urodzić jak się starszy w przedszkolu wychoruje trochę.

Gość gość luka
Czyli kiedy jak bedzie miec 4 lata? Dziewcyny roczne dziecko to jeszcze pikus a jak zacznie chodzic boegac to sie dopiero zaczyna. Az sie jest zgonionym po calym dniu. Nie wiecie co jeszcze was czeka.

Gość gość
Tylko ze "to roczne dziecko" chodzi wiec daruj sobie zbędne komentarze :-)

Gość gość
Autorko, skoro jesteś sama i nie masz niczyjej pomocy to poczekaj nawet do 4 lat. Co zrobisz jak starszy ci przyniesie katar z przedszkola a młodsze złapie zapalenie płuc wymagające leczenia w szpitalu? Nie piszę ci tego złośliwie, tylko pytasz o rady to ci daję.

Gość gość
moja ewunia będzie miała 2,8 mc jak urodzi się jej siostra Jestem dobrej myśli

Gość gość
U mnie też było dokładnie 2 l i 8 m jak urodziłam drugiego syna. Przez pierwsze pół roku było ok. Potem starszy poszedł do przedszkola i masakra. Non stop choroby. A co do organizacji czasu to jakoś tam szło. Ale j a chyba słabo zorganizowana jestem.

Gość gość
Up