Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego w większości artykułów piszą że faceci wolą blondynki

Polecane posty

Gość gość

chociaż w niektórych też napisali że jednak nie bo brunetki, czytałam artykuły z badaniami przeprowadzonymi przez naukowców, ciągle piszą coś innego zresztą nie tylko o kolorze włosów, większość facetów których znam i rozmawiałam mówiło mi że woli brunetki komu tu wierzyć?

Gość gość
kolor wlosow nie ma znaczenia tylko ogolna uroda

Gość gość
Trzeba zacząć od tego, ze więcej jest farbowanych blondynek niż naturalnych i te drugie, psuja opinie tym pierwszym.

Gość gość
psują opinie niby jak? powinny się cieszyć że nie wszystkie blondynki są uważane za głupie dzięki farbowanym

Gość gość
a na poważnie ktoś mi powie czy teraz będą blondynki sie rzucać i padać wyzwiska?

Gość ogolony h
Ja tam nie mam faworytek. Podobaja mi sie blondynki i brunetki.

Gość gość
Naturalnych blondynek jest mniej niż naturalnych brunetek a zazwyczaj jest tak, że to, czego jest mniej traktuje się jako coś bardziej wyjątkowego, unikatowego. Jasny kolor włosów przykuwa uwagę, wyróżnia się z tłumu, poza tym kojarzy się dość jednoznacznie z kobiecością, zmysłowością, delikatnością itp.

Gość gość
a ja myślę, że nie powinnaś czytać takich artykułów, które to mówią co wolą faceci - najbezpieczniejsze będą czyste i zadbane włosy bez względu na kolor

Gość gość
Tyle ze za głupiutkie uważane sa te farbowane, a nie naturalne. Naturalne blondynki sa z natury delikatne i skromne. Farbowane natomiast to solary w tipsach udające sexbomby. Tylko glupia dziewczyna zrobi z siebie plastik.

Gość gość
czyli szatynki nie są kobiece i brunetki? a blondyni też są kobiecy?

Gość gość
nie, za głupie są uważane blondynki i raczej te naturalne taka prawda, farbowana brunetka to znów ''farbowana inteligencja''

Gość gośćczarrnaa
Mężczyzni z reguły wolą blondynki ale w rzeczywistości , obserwując w moim otoczeniu , ja , jako typowa brunetka (czarne włosy , brązowe oczy , ciemna karnacja ) , będąc w grupie koleżanek blondi , mam większe "branie " ... P.s. Pozdrawiam czarnowłose :-P

Gość gość
Kiedyś wierzyłem przesądowi o głupocie blondynek, a od wielu lat mam Żoneczkę blondynkę, doktor habilitowaną i mądrą "nieurzędowo", życiowo i w dodatku bardzo dobrą. Jest życzliwa ludziom, ciągle się przytrafia, że nieznajomi ludzie opowiadają Jej swoje całe życie. To z jej inicjatywy mamy dwoje dzieci z Domu Dziecka. Kochanie Moje.

Gość gość
Dodam jeszcze, że seks z Nią jest cudowny. Pisałem o tym tu kiedyś, ale spotkałem się z agresją.