Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nad morze z 6 mieesiecznym dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Jechalybyscie 350 km. Mam rezerwacje kazdy mi mowi ze jestem niepowazna ze nie wypoczne ze sie wymecze. Tez tak uwazacie?

Gość gość
Ja jestem co tydzień z mym 6 m-cznym synem nad morzem, ale ja mam jakieś 60km nad morze. Jedziemy na kilka godzin i wracamy.

Gość gość
Ja jadę w sierpniu z 7 miesięcznym, mam 500 km. Podróż nocą, postoje co 2h. Dziecko mamy spokojne wiec nie widzę problemu. Kiedyś czytałam bardzo mądry artykuł, że to tylko nam rodzicom się wydaje, ze to dla dziecka męczarnia itd, a prawda jest taka, że dziecko bardzo szybko akceptuje nowe warunki i warto dziecko dostosować do naszego trybu życia a nie odwrotnie.

Gość gość
ja jade z 7 miesieczniakiem i nad morze mam ponad 600 km. Mi tez mówia że to będzie męczarnia ale ja uważam że to kwestia nastawienia. Nie nastawiaj się na męczarnie bo faktycznie bedziesz narzekać. Przeciez macie wypocząć całą rodziną, nie spinaj się że trzeba leciec na plaze z samego rana znalezc miejsce, że trzeba cos zrobic... pełen relaks a wtedy obowiązki nie będą aż takie uciążliwe.

Gość gość
My byliśmy z 9 miesięcznym dzieckiem w Grecji :) było super. Polecam!

Gość gość
Bylam nad morzem z 4miesiecznym dzieckiem, dziecku sie nie podobalo caly czas plakalo...na plazy bylismy zaledwie 15min.

Gość gość
Ja kursowalam z dzieckiem od kiedy skonczylo 5 mcy z pl do de i tak kilka razy w roku. To bylo ok 1000km w jedna strone

Gość gość
niestety w tym wieku z dzieckiem an urlop to jak nie urlop ponieważ i tak WSZYSTKO pod dziecko będziesz muasiala dostosowywać i nie da się robci co chce, isc gdzie chcę, wrocic o jakiejkolwiek porzed dnia i nocy do domku kiedy się chce jakby to było bez dziecka

Gość Miauka
Wydaje mi się, że jeśli mamy odpowiednie rzeczy ze sobą dla takiego malucha to można wypocząć. Tez byłam z moim dzieckiem nad morzem, gdy nie miało nawet roku. Pamiętam, że przed wyjazdem zainwestowaliśmy w kilka rzeczy na http://www.smykoland.pl/, ale wyjazd był bardzo ciekawy i udany :)

Gość gość
My byliśmy teraz na wakacjach w górach z naszym 4miesiecznym synem i było super, odpoczelismy i nie widze w tym nic dziwnego. Moze to od dziecka zalezy