Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzelka999

jestem w ciąży..?

Polecane posty

Witam mam 19 lat. Ostatnią miałam miesiączkę 8 czerwca wiec prawidłowo powinnam miec wczoraj no, ale nic. Przed 8 czerwca współżyłam czy to możliwe abym byław ciąży? Od jakiegoś czasu łapią mnie chwile złego samopoczucia które trwają dosłownie króciutko. Mam wrażenie jakbym miała odruch wymiotny. Lecz to nie codziennie, wiec jesli czyta to jakaś kobieta która jest juz mama chetnie bym poznała jej zdanie. dodam że zmian nie widze oprócz piersi które mnie bola lecz przypominam że jest to moj czas na miesiaczke. Co o tym myślicie? ps. dodam jeszcze że po 12-14 dniach robiłam test i wyszedł negatywny a pozniej naszła miesiaczka (8 czerwca).

Gość gość
Powtórz test skoro masz wątpliwości. A ostatni okres jaki był? Taki jak zawsze czy może inny?

Bym zrobiła, ale znajduje się u rodziców i nie chce zeby się dowiedzieli. Hmm.. co do ostatniego okresu wydaje mi się, że był normalny. Szczerze mówiąc to zawsze miałam dziwny bo za kazdym razem innaczej wygladał.

Gość gość
No to może to zaburzenia hormonalne?

Gość gość
Nie jesteś. To objaw stresu/emocji itd

Gość gość
Mdłości tylko w filmach są na początku ciąży.

Czyli na początku ciaży nie ma się mdłości? A może znacie jakiś sposób na wywołanie miesiączki?

Gość gość
Nie wywołasz bo nie ma jak. Zresztą skąd ten pośpiech? Skoro to tylko 1 dzień spóźnienia. Poczekaj okres przyjdzie.

Gość gość
bez przesady- jeden, dwa, trzy dni spóźniajacej sie miesiaczki to zaraz nie ciaza z reszta jak jest obawa czy pragnienie ciazy to zaraz podczas spóźniajacego sie okresu każda widzi wszystkie stereotypowe symptomy ciazy -ja tez nagle miałam mdłosci, nagle było mi niedobrze, spóźniał mi sie okres ale w ciazy nie byłam

Gość gość
Moim zdaniem powinnaś powtórzyć test, a jeśli nie to wybrać się do ginekologa i zrobić badania - będziesz wiedziała na czym stoisz. Czytałam kiedyś ciekawy artykuł na Mamazone http://www.plaxo.com/profile/show/mamazone dotyczący nietypowych objawów ciąży, ale Twoje raczej bardziej pasują pod objawy stresu :)