Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Intuicja a ciaza czy to dziala

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny napiszcie prosze jak to u Was wygladalo. Czy mialycie przed zrobieniem testu silne przeczucie, ze to to? Ja mam miec okres za 3 dni ale wewnetrznie jakbym byla juz pewna. Jakos sie inaczej czuje w srodku....

Gość gość
Ja na tydzień przed miesiaczka pomyślałam jestem w ciąży i mnie to przesladywalo. Po prostu wiedzialam. No i jestem obecnie w 7 tc :-)

Gość gość
Kurcze cos w tym jest ;) mam wrazenie jakby cos sie dzialo w moim organizmie. Intuicyjnie rezygnuje z ukochanego winka i aktywnosci fiz.

Gość gość
Byłam pewna, że w ciąży nie jestem, mimo pewnych objawów (spóźniająca się miesiączka, ogromna wrażliwość piersi, zgaga, senność). Wszystko składałam na karb zaburzeń hormonalnych. Test zrobiłam tylko dla formalności, żeby mieć pewność, że to nie ciąża przed pójściem do lekarza po leki na wywołanie miesiączki.

Gość gość
Tak czułam jakoś chociaż w tamtym momencie nie było mi to na rękę( bo człowiek jeśli czegoś bardzo chce to potrafi sobie wmowic).

Gość gość
Moja siostra opowiadala mi o tej intuicji. Mowila ze czula wewnetrznie ze jest w ciazy, ze czula sie "inniej"

Gość gość
Mialam przeczucie od razu po seksie i sie sprawdzilo

Gość gość
tak miałam-i test był negatywny wiele razy miałam przeczucie że jestem w ciazy i później test był negatywny

Gość gość
ja mialam.takie przeczucie. ale sie tym nie przejmowalam bo bralam tabletki anty. i co? szok bo wyszly dwie kreski. jestem jednym z geniuszy któremu tabletki zawiodły :)